發覺恒管仔真係煩過曱甴

1001 回覆
2090 Like 109 Dislike
你有本事就入黎我地HSMC campus當住我地5000人面前大聲講

你平時會走入垃圾桶同垃圾傾計?

更正番
個到咁多垃圾
應該係堆填區
痕大太自大,收斂下啦
Hsmc secret個Admin真係好On 9
次次都見到佢護航
都唔知邊個黎,加上完全無視對某細Soc的不利投稿
痕大太自大,收斂下啦

其實本來冇人想理佢地
自己搞到犯眾憎
Hsmc secret個Admin真係好On 9
次次都見到佢護航
都唔知邊個黎,加上完全無視對某細Soc的不利投稿

絲打讀緊HU?
你有本事就入黎我地HSMC campus當住我地5000人面前大聲講

更正番
個到咁多垃圾
應該係堆填區

呢句真
痕大太自大,收斂下啦

其實本來冇人想理佢地
自己搞到犯眾憎

其實讀書差唔係錯,但一定要有自知之明

更正番
個到咁多垃圾
應該係堆填區

肥cal 三個字 堆填區

更正番
個到咁多垃圾
應該係堆填區

Calvin sun係恒商出嚟,邊有諗到自己母校會變咗堆填區
痕大太自大,收斂下啦

其實本來冇人想理佢地
自己搞到犯眾憎

漏咗喺老母個閪到
因為見識少囉
成日拎咩scholarship咩mt offer嚟打飛機
屌你八大一車車咁入啦,八大啲人唔會特登拎出嚟講,因為呢啲嘢好撚平常

人地好鍾意講話唔知邊年有畢業生做到mt/入到ibank

聽過有人話入到Morgan Stanley
做咩位呀
咁耐以來有幾多個入ibank呀

年年都話識人入到架
city enf都入唔到
其實真係一DD人
老實講 HSMC師資唔差
有好多都係八大跳過黎
同埋要有博士學位先可以做prof (好似九成以上都係博士)
仲要唔係垃圾菲律賓大學 而係英國美國一D唔差既學校

不過老實講 有D恒管人話自己大學生
呢D多數係上莊個D MK仔MK妹
所以先成日衝出黎 話要享受U life 又話咩同八大一樣
不過佢地成績差到嘔

但我見大部份恒管人都好安於本分
會話自己只係大專生
然後唔會話自己好過八大 因為知咩料

利伸 恒管仔
痕大太自大,收斂下啦

其實本來冇人想理佢地
自己搞到犯眾憎

漏咗喺老母個閪到

多左一條染色體姐
city enf都入唔到

唔好笑佢地啦
其實真係一DD人
有好多都係八大跳過黎

不過佢地成績差到嘔

會話自己只係大專生

利伸 恒管仔

你點睇Leo Lo?
其實真係一DD人
有好多都係八大跳過黎

不過佢地成績差到嘔

會話自己只係大專生

利伸 恒管仔

你點睇Leo Lo?

姐係三大在我腳下個個?
我覺得佢on9囉 搞到恒管比人笑
其實真係一DD人
有好多都係八大跳過黎

不過佢地成績差到嘔

會話自己只係大專生

利伸 恒管仔

你點睇Leo Lo?

姐係三大在我腳下個個?
我覺得佢on9囉 搞到恒管比人笑

唔係呀,#1自稱大學生個個

更正番
個到咁多垃圾
應該係堆填區

Calvin sun係恒商出嚟,邊有諗到自己母校會變咗堆填區

Calvin係恆管架咩
其實真係一DD人
有好多都係八大跳過黎

不過佢地成績差到嘔

會話自己只係大專生

利伸 恒管仔

咁我都知實係間間大學都有正常/唔正常人
但你地恆管班mk真係成日衝出來柒,唔怪得其他人屌

我覺得係咁岩比你地揾到姐
吊,樓主你都係葡萄我地恆大姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞