發覺恒管仔真係煩過曱甴

1001 回覆
2090 Like 109 Dislike
1623 個Like

恒管仔人人得而誅之

1623算得係咩 我地恆大5000幾人
以前識個朋友讀恆管bba
佢話個院長(定校長唔記得)公開講過想恆管商學院可以追趕到科大
啲學生暗地裡都會笑佢離地
佢話個院長(定校長唔記得)公開講過想恆管商學院可以追趕到科大

笑咩笑 科大得 點解我地恆大唔得阿

有目標唔係問題 間間大學都有自己目標
齋講冇行動 係到打飛機先好笑

有目標唔係問題 間間大學都有自己目標
齋講冇行動 係到打飛機先好笑

https://www.youtube.com/watch?v=w_cu3OIyegw

好正 原來1986年已經有IVE

恆大精神上已經超越港大 直逼哈佛
屌香港 真正 大學生系UGC DEGREE 個類 或海外回流個類 DEGREE

其它個些都係DEGREE 但只可當進修學士知識之用
其實唔好甘執着大學生 個名 有料自然有花香

充實自己 符合社會需要

甘你老母
系你老母
戇鳩
其實去到邊間u, 都會遇到呢啲人
只不過係恒管特別多人衝出黎柒
我都無眼睇

但真係希望大家唔好狙擊全恒管啲人
有好多人都安份守己
我識大部分20-22分
Jupas可能派得唔好
入左黎痕管
佢地會知自己學校垃圾
好努力讀書同搵intern/exchange嫁

利申:痕管仔

派唔好定派唔倒offer

係派到ou/lingU

讀LU仲好啦

其實8大tranU tran番8大係難好多,因為政府規定左,唔比ugc咁樣tran. 反而自資學院tran番8大大機會好多嫁. 另外 恒管點都係叫degree, 好聽過asso呢個名,所以啲fd米揀恒管囉

咁tran咗三大未
我都無眼睇

有好多人都安份守己
我識大部分20-22分
Jupas可能派得唔好
入左黎痕管
佢地會知自己學校垃圾

On9啦20-22 識好幾條友都係16分入
痕管 垃圾黎

洗乜呀
去到而家都大把腦細/老屎忽講除左港大中大 其他全部都唔係大學生

其實除左恒大, 其他都唔係大學生, 全部都係垃圾

中肯CHING

無人敢直接回答問題

名不正則言不順 有冇讀過書阿ching

睇果位巴打咁高水平既理解力,應該係恒大既大學生
仲要懶醒咁以為自己問到人口啞啞 , 成陣恒大味滲晒出黎

潛撚埋
我都無眼睇

有好多人都安份守己
我識大部分20-22分
Jupas可能派得唔好
入左黎痕管
佢地會知自己學校垃圾

On9啦20-22 識好幾條友都係16分入

繼續吹 我識好多fd 都above 30
痕管 垃圾黎

自己入唔到就話人垃圾
呢個post一定要推撚到去jupas放榜 千祈唔可以畀到時no offer既人盲鐘鐘走咗去報痕管
最煩係話公開試失手,邊有咁多手可以失,直接認技不如人然後努力讀書算吧啦

人地aim5**最尾得5*呢啲就叫失手
你班恆大仔得十幾分,根本已經係智力上限

香港個考試制度根本就垃圾 對我地恆大仔唔公平
我都無眼睇

有好多人都安份守己
我識大部分20-22分
Jupas可能派得唔好
入左黎痕管
佢地會知自己學校垃圾

係派到ou/lingU

讀LU仲好啦

其實8大tranU tran番8大係難好多,因為政府規定左,唔比ugc咁樣tran. 反而自資學院tran番8大大機會好多嫁. 另外 恒管點都係叫degree, 好聽過asso呢個名,所以啲fd米揀恒管囉

咁tran咗三大未

識人tran左去哈佛
呢個post一定要推撚到去jupas放榜 千祈唔可以畀到時no offer既人盲鐘鐘走咗去報痕管

好心你啦 恆大唔收你就水人入去三大呢d學店 損人不利己 shame on you

好心你啦 恆大唔收你就水人入去三大呢d學店 損人不利己 shame on you

恆大係咪不屑參加jupas呢個垃圾制度
我都無眼睇

有好多人都安份守己
我識大部分20-22分
Jupas可能派得唔好
入左黎痕管
佢地會知自己學校垃圾

係派到ou/lingU

讀LU仲好啦

咁tran咗三大未

識人tran左去哈佛

係哈佛黎恒大搶人
麻省理工學院都做到世界第一
點解恒生管理學院唔可以做香港第一
大家都係學院姐
連登仔可唔可以唔好咁膚淺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞