發覺恒管仔真係煩過曱甴

1001 回覆
2090 Like 109 Dislike

睇黎secret個admin係帶頭打飛機個個

冇咩靚科靚degree上返u 你恆大仔想tran去邊丫?有得tran仲嫌三嫌四

最尾果句似係同自己講

咁又無
但開左都無人敢讀啦

恆管都未夠班開理學院

恒管開左個保險及精算degree

戇鳩

恆大仔考得掂精算啲試先算啦 到最後咪又係做曬保險agent

去影印鋪叫老細印番幾百張總經理 區域總經理派比啲親戚朋友 一入保險公司已不下GM

論title: 八大學生就算做mt 快極都要幾年先上到經理級
痕大精英一入保險公司就做到經理
title上痕大>>>>8大

論專業:八大會計工程要捱幾年先有牌
痕大精英未畢業就手執財務策劃 師牌
專業上痕大>>>8大

綜上所述 就業前景:痕大>>>>>>>>>>>8大

中大碩士冇人請 恆大degree有工開
恆大》》》》》》》中大碩士
不服來辯

冇咩靚科靚degree上返u 你恆大仔想tran去邊丫?有得tran仲嫌三嫌四

絕對不比八大差嘅恆大 簡稱絕大

最尾果句似係同自己講

值得留意既係 佢恒大仔本人都係用「上」u 而唔係tran u

精神分裂 係時候睇下醫生

最尾果句似係同自己講

值得留意既係 佢恒大仔本人都係用「上」u 而唔係tran u

不下八大又駛乜搏命讀去升u? 身體真係誠實

有料嘅tran走 冇料咪繼續圍爐打飛機恆大世界第一!
第一屆grad個啲先慘

怪唔之得唔拉curve,年年啲勁人都tran曬去city

點解city收咁多恆管人?
成日聽人話恆管tran city,好少聽人講tran poly/bu

City同poly多位 每年有成千個non jupas位

聽聞今年poly cut 左啲non ju

Oh No 緊急逃生門被封了

Poly sf姐 non jupas ugc有cut咩

聽聞係cut咗
同埋其實hsmc tran bu既都有唔少 係poly少啲
恒管學生當正自己係大學生個下真係好嘔心
利申: 已tran走

叻仔 留喺度盞俾班垃圾mk仔整臭個朵拖累你

踩返兩腳先啦
Tran走左表示支持大家笑柒學校啲MK仔
不過老實講間野師資同硬件真係算唔差
當然係同其他自資院校比啦
最大問題真係收生質素同埋啲高層成日打飛機

有冇野share

最尾果句似係同自己講

不下八大又駛乜搏命讀去升u? 身體真係誠實

有料嘅tran走 冇料咪繼續圍爐打飛機恆大世界第一!

你收哆啦屌你老母
咁撚多野講
8大好撚勁咩屌你老母?
狗眼看人低
吾好比我做你上頭

想問下jupas圖書館
可唔可以簡埋恒大圖書館黎入同埋tran 書

有冇恒大仔出黎講下

有冇野share

讀咗兩年恒管出年讀city year3 你問我答
https://lihkg.com/thread/308047/page/5?ref=ios
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞