【台服】黑色沙漠#25 千錯萬錯都係世界嘅錯

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
痴線連出名煩膠既鳳凰會都搞唔掂滑滑貓
戰力好高

btw我地精神無起底組嫁wo
唔好加個咁7個名落黎~plz

留得兩個禮拜,邊知你地咁多野
無人話你地有起底組喎
簡單d講,一個會負責用腦果批人囉,我通常稱呢班人做智囊團
每個會都有一班咁既人啦,無呢班人,咁大既公會點運作

"...altc班智囊團..."
你班友唔係真係咁叫自己下化

我就唔知,我自己係精神病院半年都唔知
有呢個團

即係佢吹出嚟??
個故仔仲內有乾坤?

你問下邊班人係裡面負責起底,咁咪邊班人係囉

我地無起底組,即係我地入邊無一班人係負責起底

如果用貓星語講既話
大概係我地公會入邊無智囊團
亦都無負責起底既人/智囊團

btw我相信公會入邊每一個人都要負責用腦既 (大概)

想了解你到底澄清呢d野想做乜?
你意思其實係咪,你地無人起人底?
所以全部都係我吹水?
你話你話每個人都要用腦,但我覺得你根本無用
如果你地想比人地知,你地無人咁做,唔想奶屎上身,
就更加唔應該係呢個時侯提呢件事

咁我而家唔同你追究呢個問題,
我而家就清清楚楚咁講
你地起底果班人係金名組,
呢個組係altc入面既小圈子,我估應該係名劍山莊拼入去
我臨走果日先知原來裡面有個咁既圈
聽講同鳳凰會最多仇怨就呢個組既人

咁你究竟有無帶大鳳凰會姐
好難想像平時返工都夠煩打機可以仲煩過返工打機打到咁何必呢今朝搭車返工仲喺巴哈睇到個post屌鳩隻滑滑貓鏟鳩人上船喺咪真喺咁得閒
見貓哥提及過小弟, 搞到小弟都想講下嘢
條碼同精神合併失敗後
瘋子就同原條碼嘅同事講話可以自己決定去留
咁小弟就決定左留係精神
但竟然變左做佢地口中嘅25仔
個陣瘋子就話想轉行做生活玩家, 唔多想做會長
然後佢條女就成為左新一任會長
當然最後瘋子都仲係活躍於戰場 好似係
話說小弟無啦啦成為左佢地口中嘅25仔後
都試過比舊同事針對
衝爆裝洗世頻串啦,專登搵你出黎殺啦等等
呢啲就係付出完唔留係舊公司嘅回報
利申:小弟丁比較大 以上都係人地報夢同我講

熱狗
好難想像平時返工都夠煩打機可以仲煩過返工打機打到咁何必呢今朝搭車返工仲喺巴哈睇到個post屌鳩隻滑滑貓鏟鳩人上船喺咪真喺咁得閒

難分真與假
戰力好高

無人話你地有起底組喎

有呢個團

即係佢吹出嚟??
個故仔仲內有乾坤?

如果用貓星語講既話

所以全部都係我吹水?

我而家就清清楚楚咁講

我本身都唔想回你post,但你啲資料真係錯晒,
名劍山莊係喺條碼同精神分裂左後,
先同條碼合併,
而大丁係比人放假消息比你話大丁係二五仔,
試下你係r水吹定有心做二五仔,
而結果都好明顯
戰力好高

無人話你地有起底組喎

有呢個團

即係佢吹出嚟??
個故仔仲內有乾坤?

如果用貓星語講既話

所以全部都係我吹水?

我而家就清清楚楚咁講

有起人底唔代表有人專門做呢d野
即係你搵左個秘書整左張poster,你唔會話有design department咁解

btw金名唔係起底果班,只係接著落去玩
係我見到鳳凰會係巴哈又po文又刪文
先google到佢地既野出黎
清清楚楚唔好亂用
戰力好高

無人話你地有起底組喎

有呢個團

即係佢吹出嚟??
個故仔仲內有乾坤?

如果用貓星語講既話

所以全部都係我吹水?

我而家就清清楚楚咁講

即係你搵左個秘書整左張poster,你唔會話有design department咁解

清清楚楚唔好亂用

咁資訊可能有d出入,再核對返咪得囉
當日我只係入下面金名組到花生下姐,點知你地內部每個人做過d咩
呢d細節位你駛唔駛咁執著

Just FYI
仲有人信個假膠講既野
一時話自已讀緊小學 一時話讀緊中學
日日話自已俾人罰留堂
依家又話係讀完vtc做緊廢青
講d野又完全廢up
次次講完都俾人踢爆

我本身都唔想回你post,但你啲資料真係錯晒,
名劍山莊係喺條碼同精神分裂左後,
先同條碼合併,
而大丁係比人放假消息比你話大丁係二五仔,
試下你係r水吹定有心做二五仔,
而結果都好明顯

係咪唔識字
你估我分到身入唔同公會收到咁多料?

睇清楚d,原來係想幫自己澄清,唔係嫁禍,只係放個流料比我姐大丁姐
但你好失敗,我離開左後無同任何altc既人講返呢件事
而你地有釘係病院入面,果個人除時可以話係大丁25仔,然後再屈落我到,話係我爆
邊個講,不如大丁自己出黎對質[/quote]
我地無針係精神,你唔好睇大台太多上腦,
你依家講乜內幕出黎,
比人大巴大巴打你個嘴,
然後就話好似係,我估,
咁就唔係叫內幕,係叫吹水,
造就到一個小丑係道比人笑,我唔覺得失敗囉
仲有人信個假膠講既野
一時話自已讀緊小學 一時話讀緊中學
日日話自已俾人罰留堂
依家又話係讀完vtc做緊廢青
講d野又完全廢up
次次講完都俾人踢爆

都話係睇人架姐
你地公會,邊會有呢d事發生,
入你地tg,日日唔係講邊個ac抵買,邊個ac勁好想買
我講人話果陣,全場即靜撚晒

對我黎講,你地都係講廢話姐,
點知原來有人咁唔鐘意聽,仲要kick埋

踢你就純粹因為你自已退左會
唔通仲留你係公會tg同dc咩

其實呢. 免得過我都無咁得閒起呢個po留言廢事自爆ac啦
但唔咁又點比你睇下條片有幾型呢
廢事d人又以為我兇你啦:(

唔知娛樂大家既係我定係你呢
我都估唔到po完會知道咁多你以前起鳳凰會咁多偉蹟引到全部人圍屌你
睇住隻過街老鼠表演馬騮戲又有花生食又幾爽
多謝你出黎娛樂大家啊總算係你唯一貢獻可以比你拎出黎認叻喇

話樣野你知
記得之前鳳凰會有女會員開咪 滑滑貓就淆到立即mute咪
私下同我地講咩 條女把聲好撚正

又自爆話自己讀完一年VTC IT之後 出到黎就冇做野 係屋企打左3-4年機

講住一小部份先 總之毒撚真係好恐佈

想像到現實完全無存在感既毒撚
做埋晒D ON9野引人理佢
起我地tg日日扮小學雞引人理佢 原來係現實無存在感
終於有人應佢明明係鬧佢都打晒飛機叫自己lihkg紅人酒哥
到底要幾扭曲 先可以做到咁唔要面
我地都係摺埋唔好再幫D毒撚刷存在感啦

原來打漏左

存在感呢樣野,我唔明teemo姐你點解覺得好重要?
首先teemo應該係一個好靚既女性
行出街應該成街男人都望到扯扯地
日日出面比呢種眼神包圍,應該唔會好想要存在感
但如果一個又肥又醜樣既女性,應該先會好需要存在感

同你講左好多次啦teemo
最後都係抗拒唔到我既誘惑

屌 腦殘真係無得醫
原來我上黎屌你係搵緊存在感
sor啊咁我唔應啦 唔洗酒哥比存在感我啦

teemo姐唔好唔應我啦 如果連你都唔應我,就無人理我ga la

痴漢好可怕
Teemo係絲打
戰力好高

無人話你地有起底組喎

有呢個團

即係佢吹出嚟??
個故仔仲內有乾坤?

如果用貓星語講既話

所以全部都係我吹水?

我而家就清清楚楚咁講

清清楚楚唔好亂用

當日我只係入下面金名組到花生下姐,點知你地內部每個人做過d咩

屌其實滑滑貓呢條友知少少, 然後自己亂鳩咁估加鹽加醋, 將D自己知既嘢炒埋做一碟, 放上嚟連登
條友D料錯到離晒譜, 有人澄清返, 屌鳩返人澄清為乜
咁你作到咁又為乜 想知真相畀自己八卦吓?

你哋真係咪理佢啦 愈理佢愈開心

無人話你地有起底組喎

如果用貓星語講既話

所以全部都係我吹水?

我而家就清清楚楚咁講

清清楚楚唔好亂用

屌其實滑滑貓呢條友知少少, 然後自己亂鳩咁估加鹽加醋, 將D自己知既嘢炒埋做一碟, 放上嚟連登

我唔係到,呢到就真係靜晒啦

岩呀
推post靠哂你
吸下新人都好

如果用貓星語講既話

所以全部都係我吹水?

我而家就清清楚楚咁講

清清楚楚唔好亂用

我唔係到,呢到就真係靜晒啦

岩呀
推post靠哂你
吸下新人都好

Pish

都話係睇人架姐
你地公會,邊會有呢d事發生,
入你地tg,日日唔係講邊個ac抵買,邊個ac勁好想買
我講人話果陣,全場即靜撚晒

對我黎講,你地都係講廢話姐,
點知原來有人咁唔鐘意聽,仲要kick埋

完全認同 個tg日日停撚左係買ac果板 真心想屌鳩果條私家車佬

邊似得貓哥你日日分享番學有趣事 今日默書留堂
聽日就抗課 依家仲有人話你係vtc工程 一年跳十幾級 真心勁

仲有 teemo果條 直情係八婆 三分顏色上大紅 人地貓哥撚你就受 嘈乜鳩 仲學人拍片 搞到巴哈d人係咁話貓哥不ey 你老味貓哥頭先先話自己唔會亂殺人 你夾埋班台仔做鳩人?正一仆街黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞