【台服】黑色沙漠#25 千錯萬錯都係世界嘅錯

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
有冇人發現d頭版冇哂

真係唔講唔覺
柒夠未呀條友,係喇個個公會俾你玩哂搞散哂喇好未

殺幾個掛機巴打係到扮撚哂魚蝦蟹係做乜尻

你都識講殺幾個掛機好似無乜野
但就有人玻璃心到post埋上黎娛樂大家

其實呢. 免得過我都無咁得閒起呢個po留言廢事自爆ac啦
但唔咁又點比你睇下條片有幾型呢
廢事d人又以為我兇你啦:(

唔知娛樂大家既係我定係你呢
我都估唔到po完會知道咁多你以前起鳳凰會咁多偉蹟引到全部人圍屌你
睇住隻過街老鼠表演馬騮戲又有花生食又幾爽
多謝你出黎娛樂大家啊總算係你唯一貢獻可以比你拎出黎認叻喇

話樣野你知
記得之前鳳凰會有女會員開咪 滑滑貓就淆到立即mute咪
私下同我地講咩 條女把聲好撚正

又自爆話自己讀完一年VTC IT之後 出到黎就冇做野 係屋企打左3-4年機

講住一小部份先 總之毒撚真係好恐佈

我幫你糾正啦
好聽果個係攻略組果幾個喎,鳳凰會得你把聲最好聽姐
果次你地唔知做乜夾埋搞鳩人地公會王,第一次合作,個個都mute咪架啦
係門口打團戰唔夠打,人地分左隊轉埋ser打王都唔知

幫你更正啦,唔係it,係工程,酒哥講野你都好信

講廢青,你公會都唔少丫

蝴蝶把聲真心正
柒夠未呀條友,係喇個個公會俾你玩哂搞散哂喇好未

殺幾個掛機巴打係到扮撚哂魚蝦蟹係做乜尻

你都識講殺幾個掛機好似無乜野
但就有人玻璃心到post埋上黎娛樂大家

其實呢. 免得過我都無咁得閒起呢個po留言廢事自爆ac啦
但唔咁又點比你睇下條片有幾型呢
廢事d人又以為我兇你啦:(

唔知娛樂大家既係我定係你呢
我都估唔到po完會知道咁多你以前起鳳凰會咁多偉蹟引到全部人圍屌你
睇住隻過街老鼠表演馬騮戲又有花生食又幾爽
多謝你出黎娛樂大家啊總算係你唯一貢獻可以比你拎出黎認叻喇

話樣野你知
記得之前鳳凰會有女會員開咪 滑滑貓就淆到立即mute咪
私下同我地講咩 條女把聲好撚正

又自爆話自己讀完一年VTC IT之後 出到黎就冇做野 係屋企打左3-4年機

講住一小部份先 總之毒撚真係好恐佈

想像到現實完全無存在感既毒撚
做埋晒D ON9野引人理佢
起我地tg日日扮小學雞引人理佢 原來係現實無存在感
終於有人應佢明明係鬧佢都打晒飛機叫自己lihkg紅人酒哥
到底要幾扭曲 先可以做到咁唔要面
我地都係摺埋唔好再幫D毒撚刷存在感啦

我一早block左
https://www.youtube.com/watch?v=mEFgbZvKo4M
幾型

好多block技 好似真係唔錯
點解呢度D人開始變到咁低質

得一個姐
https://www.youtube.com/watch?v=mEFgbZvKo4M
幾型

好多block技 好似真係唔錯

唔知幾時到台服
好多字唔想睇飛哂
封左佢咪得仲講咁多頁,呢種你人愈理佢愈自high,冇人回佢就自動摺埋架啦
有無得試玩?

有 想唔想要code ?
有冇人發現d頭版冇哂

我唔記得咗
想問女武神,女忍,同武士
邊一隻做起手職業比較好??

痴線連出名煩膠既鳳凰會都搞唔掂滑滑貓
戰力好高

btw我地精神無起底組嫁wo
唔好加個咁7個名落黎~plz

前期女武神好Farm怪
覺醒後武士、女忍都好Farm

其實三隻職Farm怪都唔洗點食水幾方便
長遠黎講女忍、武士唔錯

但女武神適合拓荒賺錢
因為有招技補下血,有命中buff幫補同怪既level差

如果你係想有隻角色玩到56先,賺下錢再決定玩咩職
會推女武神
有無得試玩?

有 想唔想要code ?

唔使code官方有7日試玩

我瀨住屎咁打公家

吾等即真理個單一早上左黎講
洗撚你爆料
吹水貓
戰力好高

留得兩個禮拜,邊知你地咁多野
無人話你地有起底組喎
簡單d講,一個會負責用腦果批人囉,我通常稱呢班人做智囊團
每個會都有一班咁既人啦,無呢班人,咁大既公會點運作

"...altc班智囊團..."
你班友唔係真係咁叫自己下化

我就唔知,我自己係精神病院半年都唔知
有呢個團

即係佢吹出嚟??
個故仔仲內有乾坤?

你問下邊班人係裡面負責起底,咁咪邊班人係囉

我地無起底組,即係我地入邊無一班人係負責起底

如果用貓星語講既話
大概係我地公會入邊無智囊團
亦都無負責起底既人/智囊團

btw我相信公會入邊每一個人都要負責用腦既 (大概)
戰力好高

留得兩個禮拜,邊知你地咁多野
無人話你地有起底組喎
簡單d講,一個會負責用腦果批人囉,我通常稱呢班人做智囊團
每個會都有一班咁既人啦,無呢班人,咁大既公會點運作

"...altc班智囊團..."
你班友唔係真係咁叫自己下化

我就唔知,我自己係精神病院半年都唔知
有呢個團

即係佢吹出嚟??
個故仔仲內有乾坤?

你問下邊班人係裡面負責起底,咁咪邊班人係囉

我地無起底組,即係我地入邊無一班人係負責起底

如果用貓星語講既話
大概係我地公會入邊無智囊團
亦都無負責起底既人/智囊團

btw我相信公會入邊每一個人都要負責用腦既 (大概)

我都無啦啦比人屌係25啦

你係度否認我都唔知道你係唔係
我亦都唔知你係邊個
呢題MC我會揀無從判斷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞