【台服】黑色沙漠#25 千錯萬錯都係世界嘅錯

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
阿nat 可唔可以比多次機會我

。。。 邊個啊jm9

係我啊。。。好掛住你肥嘟嘟個樣

頂你啊幾時肥嘟嘟
貓哥下次留言唔好唔記得轉ac

你個肚腩仔
試玩左第2日 3x lv
淨係跑黎跑去做任
有無新手包講解下
連把武點整勁d都唔知

跑任務跑到50lv先 好似係
武器用打怪打返黎果d黑石整勁
但我唔知你咩職用邊把
一般黎講用尤利亞(起交易所買)

新手試下答

女忍
咁有咩物品要留?
黑石強化把武去到咩位?依家+6
打到d 黃/紅/綠/紫等等既石仔,應該儲定點
一大堆古代幣唔知做乜,又佔好多空間
試玩左第2日 3x lv
淨係跑黎跑去做任
有無新手包講解下
連把武點整勁d都唔知

跑任務跑到50lv先 好似係
武器用打怪打返黎果d黑石整勁
但我唔知你咩職用邊把
一般黎講用尤利亞(起交易所買)

新手試下答

女忍
咁有咩物品要留?
黑石強化把武去到咩位?依家+6
打到d 黃/紅/綠/紫等等既石仔,應該儲定點
一大堆古代幣唔知做乜,又佔好多空間

50lv左右 最好全身+13
唔係之後打得有小小吃力

D石仔掉晒入倉
代幣就賣晒佢
哇屌 貓哥真係好痴線

利申:前精神
各位手足我想問下與其500蚊買產包係咪加多啲收個帳號仲抵玩.?

衝真3心血少啲都唔掂
各位手足我想問下與其500蚊買產包係咪加多啲收個帳號仲抵玩.?

衝真3心血少啲都唔掂

我想問下咁應該收咩好 想體驗多啲

收ac一下達成成就無咩好玩
自己練一隻好過
熟悉下隻game

衝真3心血少啲都唔掂

我想問下咁應該收咩好 想體驗多啲

育成game 都叫
寧願放慢黎玩 了解隻game個系統仲好
要追lv 唔難
隻game好多野玩
雖然收ac係抵
不過會錯過新手個陣個種體驗
睇你想唔想
玩緊覺醒魔女玩到絛曬mood

遲D出黑騎會唔會易玩D?

魔女真係好難用

黑騎真係黑沙親生女

唔撚係呀?

咁我果斷棄魔女玩黑騎?

魔女pvp好勁 pve就差小小

大王 魔女PVP勁 係要全AP?
老味, 邊緣人地方升等都要比隻男法狗開紅
玩緊覺醒魔女玩到絛曬mood

遲D出黑騎會唔會易玩D?

魔女真係好難用

黑騎真係黑沙親生女

唔撚係呀?

咁我果斷棄魔女玩黑騎?

魔女pvp好勁 pve就差小小

大王 魔女PVP勁 係要全AP?

有唔同玩法

正路就全ap

不過見過有隻防迴魔女 打不死 儲怒氣快 係咁放黑洞 煩到仆街

生活角
有冇人有興趣 2000$

生活角

得真4王武係叫值D錢

生活角

得真4王武係叫值D錢

貿易咁撚低
如果收個ac係 乜都唔駛要,淨係要個覺醒左既馴獸師,幾錢到,其他野我可以自己慢慢玩,純粹鍾意用棍但自問冇心升53lv
女武神遇到男法係咪得按V 依條路 ?

打唔撚入lo屌
如果收個ac係 乜都唔駛要,淨係要個覺醒左既馴獸師,幾錢到,其他野我可以自己慢慢玩,純粹鍾意用棍但自問冇心升53lv

56lv覺醒
btw有裝既話 56lv一日就升到

56lv覺醒

如果話新手有裝,不如話有人帶
我對棍情有獨鍾既,之前試玩期斷左冇買,同埋我都冇心爆上去啦,可以點搞呢

56lv覺醒

我對棍情有獨鍾既,之前試玩期斷左冇買,同埋我都冇心爆上去啦,可以點搞呢

用半日做主線升到50lv
用多半日升上52lv
之後入個公會揾人帶上56lv
再帶埋打覺醒任
全程3日都唔洗

半日做主線爆50,係咪講就易呀

56lv覺醒

用半日做主線升到50lv
用多半日升上52lv
之後入個公會揾人帶上56lv
再帶埋打覺醒任
全程3日都唔洗

半日做主線爆50,係咪講就易呀

去搵代練升56好平姐
不過真係好易升架咋
直接俾隻覺醒左既角色你 可能都要摸返咁多日先熟d技
"連登" 純香港超大綜合型公會強勢招生中

連登最大代表性公會 牌子老 味道好

有TG, Discord 24小時都有人應機

公會技能有釣魚採集3階 命中減傷5階 攻擊4階

歡迎所有玩家加入

----------------------------------------------------------------------------------------
心思思想入會? 有2個方法

1: Telegram Join Group:
https://t.me/joinchat/AAAAAAw4wc0_8eqfeALge
Join Group後就會有專人服侍你

2: 係game入面密以下幾位副會長

家門 / 角色
-----------------------------------------------------------
尋仙 / 辰已
ONTWICE / 名井妍
艾雷米雅斯的繪畫世界 / GwyndoinS
LKun / Geral
卡芙特莊園 / 黑澤澪 (24小時長on)
[/quote]
條link入唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞