【台服】黑色沙漠#25 千錯萬錯都係世界嘅錯

1001 回覆
10 Like 5 Dislike

女武神升到61單挑好勁囉 170攻夠一套打死250防以下角色

黑騎其實可以理解為未nerf既遊俠,遊俠依家癈係因為砍左幾招技能無左無敵同霸體,黑騎正正就有返呢d無敵同霸體
實際上睇黑騎直播據點戰就知都係玻璃大炮

遊俠

諗下如果遊俠 Q制有霸體

不要說了

諗下好了

起碼變成100%倒地先有用

新手玩遊俠
技要點點?個3個特殊化要點邊招

轉會啦巴打
仲係新手仲有機會返轉頭呀
除非你特別中意J 精靈
利申 沉船遊俠苦主
呢幾日係咪有經驗值加成活動,去到幾時?

個活動開左好耐啦
好似去到今個星期維護就完

唔該晒,原來自己之前玩到23lv ,依家鳩爆上56 lv先

巴打用paypal比
定係揾代購

我用paypal ,玩左2個鐘到, 升到32
如果我大膽問句,入公會會唔會有人帶一帶升,因為我依家都係鳩打解任,有d打廿幾隻怪有少少惡哽
終於都買左10usd 包, 依家要將獸娘爆上56 lv覺醒用棍, 咁多位巴打有咩指點下

- 買番幾隻寵 升lv時順手執番d黑石同戰利品
- 訓教掛機掛生活搵下錢衝裝 (釣魚cp值幾高)
- 衝lv之餘記得要顧下能量同貢獻 搵勞工採定d資源日後用
- 入番個靚公會 例如:連登公會

連登公會而家收緊人啦
公會有釣魚採集3階 方便掛機搵錢
TG, Discord 24小時都有人應機同答你問題
最重要係 連登公會最多人玩就係獸娘
我都係粉紅色獸娘

可以係GAME入面PM我
家門: 卡芙特莊園 / 角色: 黑澤澪

巴打,今晚搵你
入坑了
有冇人肯互帶
我帶你新角上50-56你幫返我50-56
有冇人肯互帶

去做蘇散海灘經驗奶媽仲好啦
有冇人肯互帶

做開15%經個個?
有冇人肯互帶

經驗奶媽其實帶幾多支經水架
有冇人肯互帶

做開15%經個個?

係啊 掛機驚啊嘛
有冇人肯互帶

無咩所謂 一支15分鐘
有冇人肯互帶

無咩所謂 一支15分鐘

沙灘唔洗經水架 掛係度做拍賣寶寶就得
法師300幾防打人都啪啪聲真係好on9
終於都買左10usd 包, 依家要將獸娘爆上56 lv覺醒用棍, 咁多位巴打有咩指點下

連登公會而家收緊人啦
我都係粉紅色獸娘

巴打,今晚搵你

巴打 我都今晚搵你,快快手爆上56先

連登公會而家收緊人啦
我都係粉紅色獸娘

巴打,今晚搵你

巴打 我都今晚搵你,快快手爆上56先

巴打幾LV?
有冇人肯互帶

無咩所謂 一支15分鐘

沙灘唔洗經水架 掛係度做拍賣寶寶就得

咁正咩 好似無見過人招拍賣

法師果300幾防都唔係純防禦,大部分都係迴避黎,著命中裝裝2隻+3紅珊瑚耳環就打到佢地啪啪聲
專係戰場制裁呢d特別囂張沖入人堆既法師

法師果300幾防都唔係純防禦,大部分都係迴避黎,著命中裝裝2隻+3紅珊瑚耳環就打到佢地啪啪聲

問題係佢地得百6百5攻左右都收一堆頭
新手留名
其實第一個Post就係我開
不過公測之後都冇玩過
依家先38lv

好平衡

全部轉法師算啦 官方唔會理

好平衡

全部轉法師算啦 官方唔會理

歡迎加入法師沙漠

呢隻game既機制係當你既攻擊力達到可以打穿人地防禦既時候,人地著唔著裝基本上都無咩分別,打落去都係啪啪聲
法師有aoe技,而160攻左右又可以打穿大部分人既防禦,咁當然係收得多人頭

你只可以怪台服太多AP猴,好多硬到打唔死既人其實全部都係迴避裝,著幾件命中裝撐高晒打落去即刻變脆皮,瞬間變7頭
而女乳神果d通常係全防禦,完全無迴避既成分,當佢撐到3百幾防既時候就真係會硬到仆街
新手留名
其實第一個Post就係我開
不過公測之後都冇玩過
依家先38lv

呢幾日開始玩,本身個馴獸20幾lv冇理到
轉咗梅花,覺得個操作正
買套時裝都唔見咗200蚊
見人傾計好多人都課幾萬台幣
其實課咗係邊 估唔到收費game都咁重課
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞