【台服】黑色沙漠#25 千錯萬錯都係世界嘅錯

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
又到左萬眾期待
貓哥主場既吹水鳩嗡八卦環節

係啦,但其實講黎講去都係鳳凰會,感動世界呢兩個垃圾公會

話說我以前係感動世界公司都返左個幾,定幾個禮拜工

感動世界唔知做乜鳩,成日拍鳳凰會馬屁,
我唔明點解一班阿叔會咁崇拜一個中學雞
可能唔知佢地心目中既大王只係個中學雞掛
但就完全無提過精神病院,問問題呢d,咩原因我就唔清楚啦,
我話入精神病院果陣,班友對精神病院d野一d興趣都無
個TG除左日日傾咩AC好買之外,就成日吹奏工狗呢條DSE中學雞
點樣打到COOL雞仆街呀,
又話射Y哥本身玩狂戰,比遊俠打到仆街轉玩遊俠,
然後酷雞就比工狗收皮,好撚好笑
5個打1個,係人都收皮啦 ,
但我1個打你地57個,反而比我打到上黎取煖
唸住夾埋lllll收我皮,收唔到之餘仲個個比我串到又block又剩

我再睇睇之後果D片
工狗同戴宗呢兩條dse雞係海地爾PVP場同COOL雞隻馴獸隻揪,
連一套都唔死,仲差D比COOL雞反殺,跑返去安區

而黑沙呢隻GAME,不嬲都鬥裝ga la
勁係指你追裝既能力姐
但感動個tg成日有班傻仔好傻好天真
以為隻game有技術成份同職業強弱可言,
根本就無,最多咪唔同職係唔同場合有優勢,
成日搵埋d無營養既片黎睇 ,睇下人地咩裝,自己咩裝先啦
唔同場合上,兩邊對戰都有雙方既職ga la,
大家都有ga野,職業上又有咩特別優勢?
最後點分勝負?咪又係靠裝
你裝勁咪勁囉,d裝點先勁?
學宗哥同工狗兩條傻仔考完dse後去做廢青囉,咁你地咪有佢地咁勁囉
無廢青做點算,你地都幾醒目一早做緊,買ac囉,就係咁簡單
工狗應該就放ga la,到時搵佢買la

可能工狗呢條DSE傻仔曾經係到講自己500幾面板
感動班友就個個射晒
500面板?真3王裝,真4武器,
古代兵器同守護者印章,同攻防副武,+多兩粒真3紅珊瑚戒呢D垃圾貨
呢d裝是鳩旦都500啦 ,勁少少咪塞多隻+2食人戒囉
我係鳳凰會果陣,工人最撚鐘意玩呢d又攻又防既裝,
其實呢d裝打新手就真係幾好用
但睇POST隻食人戒衝+2好似爆撚埋真係so sad ,
係純開post求慰,定知我望緊post又係設計個個局引我上釣呢,
班友醒到咁真係唔知
應該就唔會係想係感動班友面前,隱藏實力ga la,
係既話點會刻意話自己500面板

而工狗呢,目前lv59,可能60埋,生活白痴黎,日日淨係識農怪,
果陣好心提點下佢拎d貢獻拎去挖下野都好,好型咁答我佢唔係生活玩家
百鳩幾貢獻擺係到,唔知係咪有息收
最後為左要整改良石,人手挖左成日黑水晶,見佢好撚辛苦先整齊
玩到而家都唔知有200貢獻未 ,
前排都睇佢係到呻垃圾game,
咁玩法,農怪農成日,農完d錢衝一衝就無晒,咩game都垃圾啦
以佢咁既智商,
放榜之後都應該疊埋心水去同佢個fd番薯鳳無雙一齊返學讀ive做同學 ga la,
唔讀ive邊有時間keep住追裝

其實每個player剩刷到lv59獲得既錢量都唔會差好遠,
唔係on9到下下玩0層衝裝,
唔係學人玩預購,黃飾,食戒,呢d越級裝,到你班感動傻仔59果陣,
跟呢張表出,個個都500以上勁過工人ga la

最後啦,係感動到都有段小故事加插
就係有次去打錢車,唔知點解見到同事比lllllll殺左
去到果陣,先知原來llllll,公狗隻狗,我既舊老細戴宗班友係果到搵人殺
係到有講有笑,轉頭紅名就認色唔認人,自己友都唔放過,佩服佩服

辛苦晒

cls
原來我係滑滑貓心中 係咁重要
我真係佩服大王你啊

貓哥同鳳凰會個牙齒印都幾撚深
逐個點名出黎屌

貓哥你坐過既公會(仲健在)有冇一個係覺得正路?
份工搵成點啊傑青?

貓哥同鳳凰會個牙齒印都幾撚深
逐個點名出黎屌

貓哥你坐過既公會(仲健在)有冇一個係覺得正路?

咪佢自己開果個囉
柒夠未呀條友,係喇個個公會俾你玩哂搞散哂喇好未

殺幾個掛機巴打係到扮撚哂魚蝦蟹係做乜尻

你都識講殺幾個掛機好似無乜野
但就有人玻璃心到post埋上黎娛樂大家

其實呢. 免得過我都無咁得閒起呢個po留言廢事自爆ac啦
但唔咁又點比你睇下條片有幾型呢
廢事d人又以為我兇你啦:(

唔知娛樂大家既係我定係你呢
我都估唔到po完會知道咁多你以前起鳳凰會咁多偉蹟引到全部人圍屌你
睇住隻過街老鼠表演馬騮戲又有花生食又幾爽
多謝你出黎娛樂大家啊總算係你唯一貢獻可以比你拎出黎認叻喇

話樣野你知
記得之前鳳凰會有女會員開咪 滑滑貓就淆到立即mute咪
私下同我地講咩 條女把聲好撚正

又自爆話自己讀完一年VTC IT之後 出到黎就冇做野 係屋企打左3-4年機

講住一小部份先 總之毒撚真係好恐佈

咁我就透露多小小

滑滑貓其實係咪同我隻狂戰/戰士打完之後 就有陰影?
大家志在練下PVP 輸嬴其次 你就發哂脾氣咁..
我更無講過自己有幾勁 你唔好係到扮吹奏我 等人笑我啦

滑滑貓係鳳凰會個時
宣完戰 就閃人 打大交永遠唔黎/扮掛機
只係夠膽等人地訓哂 去到夜晚先去殺下掛機 淆撚到..

個陣打魔教 我地打大交時 滑滑貓就唔知走左去邊 去殺人掛機
仲話好撚過癮 CLS
野外見到敵人 滑滑貓就先逃跑 後叫我地黎幫手圍死條友
我地吹雞快又話自己戰術成功之類 你真係再生諸葛亮黎

相信各大公會 收過滑滑貓既 都知道條友係幾咁冇膽
例如 開保護嘴炮/只殺掛機 之類

我明白即使IT冇乜女仔讀 但見到女仔入黎DC 都唔洗流哂口水咁既
相信Teeom小姐深受其害
去到其他公會希望你會收歛一下 無謂嚇走其他玩家

最後
大佬啊 你唔好咁痴線啦 白費曬鄧SIR個陣對你既心理輔導 依家仲變本加厲
你記唔記得你個陣仲要問鄧不利多同我借珍珠買眼淚 買脫色劑 買匠人
係咪做廢青做左三四年 唔好意思問屋企人拎錢 要問你口中所謂既DSE雞黎借珍珠(幾時還啊 屌你 )

總括而言 毒撚真係好恐佈
份工搵成點啊傑青?

好似係着住西裝去見7-11
各位巴絲打唔好嬲
我無玩過,依家買黎玩會唔會好伏?
各位巴絲打唔好嬲

垃圾game
各位巴絲打唔好嬲

講事實
隻game係一隻鬥裝game
你有心追,你要好專業果群,大約要玩半年至一年,先追貼到而家呢個時侯班友

不過你心態夠好,唔介意打王練功成日比人搞,都可以笑笑口咁款,
好似我咁係game裡面做毒能唔出村既,
只玩生活都可以試下

係咪課埋金先會叫「追到」
比人殺無咩所謂 又唔會小條毛
[quote]各位巴絲打唔好嬲

講事實
你有心追,你要好專業果群,大約要玩半年至一年,先追貼到而家呢個時侯班友

不過你心態夠好,唔介意打王練功成日比人搞,都可以笑笑口咁款,
只玩生活都可以試下

比人殺無咩所謂 又唔會小條毛[/quote
你要有時間同運氣就追到
反而買完必須既野之後課金唔太重要
以我為例課得唔多唔計買時裝先洗左800到 玩左1個半月44x面板
我諗可以入到中流無咁炮灰啦

一開始都好sad差好多追唔到咁想棄game
但玩玩下覺得其實又唔難
但要有刷怪既恆心

今晚down黎試玩下先,課一千幾百無咩所謂
[quote]各位巴絲打唔好嬲

講事實

只玩生活都可以試下

比人殺無咩所謂 又唔會小條毛[/quote
你要有時間同運氣就追到
反而買完必須既野之後課金唔太重要
以我為例課得唔多唔計買時裝先洗左800到 玩左1個半月44x面板
我諗可以入到中流無咁炮灰啦

一開始都好sad差好多追唔到咁想棄game
但玩玩下覺得其實又唔難
但要有刷怪既恆心

今晚down黎試玩下先,課一千幾百無咩所謂

課哂生活戰鬥既野 差唔多2~3千 我覺得基本

不過呢隻GAME除非你幾皮幾皮咁燒 唔係既話衝裝都係睇運

當然如果日日唔番工咁玩 都好易追得到

只要唔好當左係自己條命咁玩 其實都唔會太痴線既
自肥會長
放上巴哈討拍有得諗
反正乜撚野鳳凰會條碼精神病院攻略組個朵一早臭哂
不過小心比台仔屌返你打機咁上腦把撚

利申 56 掛機玩家
你呢個問題問得真係好 係一個為左個d岩岩攞完公會象五分鐘就唔識用跌落坑要遠程回收既人而創立既公會

釣魚採集滿,攻擊命中4

純生活 無版面要求,職業無限制

就黎夠創會半周年,好似又有野玩,歡迎加入

有興趣就到梅迪亞2 pm 死亡綻放/十奏/Juddd/濃縮牛奶 or Tg @UltReaper @juddc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞