【台服】黑色沙漠#25 千錯萬錯都係世界嘅錯

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
其實呢D野自己私了啦, 打咁大篇野俾邊個睇? 真係乜野都擺上拉登

係隻game到冇人理 諗住放上黎公審 點知..
其實呢D野自己私了啦, 打咁大篇野俾邊個睇? 真係乜野都擺上拉登

幫手推post呱
之前成個幾月都唔郁既post
幾日就半版
庫屯啊庫屯, 你幾時先肯比個王箱我

做貿易草錢買算。

經過一星期嘅觀察,接近8成嘅庫屯盾上架係去左競標mode

即係話最後都係要睇你運氣
岩呀
套下料有人問就射到成地都係
唔怪得成日收新手,原來要靠班新手黎彌補自己心靈上ga空虛

又有次又係好笑,係海賊島,見人地得1個馴獸就恰鳩佢,好似而家咁
點知比人地隻馴獸1揪5
比著係我真係提都廢事

又有次又係好笑,係連登,見滑滑貓得1個人就恰鳩佢,好似而家咁
點知比滑滑貓個狗嘴1揪成村人
比著係我真係提都廢事

收皮啦 咪撚再屈9貓哥 成日夾埋班台仔係巴哈同GAME損佢名聲 佢係未來瓦羅安區之星 屌你老母 自己私了唔該 我真係替貓哥唔抵

梳囉
唔好開紅殺我

做貿易草錢買算。

2星期前bid到個+2盾

幫手推post呱
之前成個幾月都唔郁既post
幾日就半版

你叫新人點跟post? 都唔知嗡乜鳩
你都係搵返份工la
你都係搵返份工la

無人請貓哥 有無人介紹下佢
我block左佢 睇唔到佢講乜
你都係搵返份工la

可能有家底
你都係搵返份工la

無人請貓哥 有無人介紹下佢
我block左佢 睇唔到佢講乜

返工無時間打機
花生

係啦,話說有班友串貢貢,學人接宣
比人殺左釣魚,就放上黎搵班私人法官審,我都唔知比邊個睇

仲想拉埋條弱智黎,點知條弱智又比我串到一楝都無

公審?比你班法官審?
離開左鳳凰會後,識到既人智力都正正常常,無人值得串
專程引你出黎串鳩你ja,到而家都未明,iq真係低到

滑滑CAT on9仔屌你老母滑滑CAT on9仔屌你老母滑滑CAT on9仔屌你老母滑滑CAT on9仔屌你老母滑滑CAT on9仔屌你老母滑滑CAT on9仔屌你老母滑滑CAT on9仔屌你老母滑滑CAT on9仔屌你老母滑滑CAT on9仔屌你老母滑滑CAT on9仔屌你老母滑滑CAT on9仔屌你老母滑滑CAT on9仔屌你老母滑滑CAT on9仔屌你老母滑滑CAT on9仔屌你老母滑滑CAT on9仔屌你老母滑滑CAT on9仔屌你老母滑滑CAT on9仔屌你老母滑滑CAT on9仔屌你老母滑滑CAT on9仔屌你老母滑滑CAT on9仔屌你老母滑滑CAT on9仔屌你老母滑滑CAT on9仔屌你老母滑滑CAT on9仔屌你老母滑滑CAT on9仔屌你老母滑滑CAT on9仔屌你老母滑滑CAT on9仔屌你老母滑滑CAT on9仔屌你老母滑滑CAT on9仔屌你老母滑滑CAT on9仔屌你老母滑滑CAT on9仔屌你老母滑滑CAT on9仔屌你老母滑滑CAT on9仔屌你老母滑滑CAT on9仔屌你老母滑滑CAT on9仔屌你老母滑滑CAT on9仔屌你老母滑滑CAT on9仔屌你老母滑滑CAT on9仔屌你老母滑滑CAT on9仔屌你老母滑滑CAT on9仔屌你老母滑滑CAT on9仔屌你老母滑滑CAT on9仔屌你老母滑滑CAT on9仔屌你老母滑滑CAT on9仔屌你老母滑滑CAT on9仔屌你老母滑滑CAT on9仔屌你老母滑滑CAT on9仔屌你老母滑滑CAT on9仔屌你老母滑滑CAT on9仔屌你老母滑滑CAT on9仔屌你老母滑滑CAT on9仔屌你老母滑滑CAT on9仔屌你老母滑滑CAT on9仔屌你老母滑滑CAT on9仔屌你老母滑滑CAT on9仔屌你老母滑滑CAT on9仔屌你老母滑滑CAT on9仔屌你老母滑滑CAT on9仔屌你老母滑滑CAT on9仔屌你老母滑滑CAT on9仔屌你老母滑滑CAT on9仔屌你老母滑滑CAT on9仔屌你老母滑滑CAT on9仔屌你老母滑滑CAT on9仔屌你老母滑滑CAT on9仔屌你老母
網路世界都咁認真 貓哥如果真係搵到工
希望你老闆唔好炒你 驚你唔知會做出咩驚喜

做貿易草錢買算。

介唔介意講下你bid到果個星期有冇做善事
係啦,係game入面密你地鳳凰會果批最舊同事私了,
個個淆到唔敢應
可能驚應左又比我串,少講少錯,都知佢地忍得好辛苦ga la,
想還返枝漂白劑都唔比我還
本身仲唸住連本帶利還多set匠人,而家都係算

而大王條傻仔就柒到自己中上黎比人串,
我唸以前鳳凰會既人睇到,可能都忍唔住笑
你地個公會咁多人,我就唔信裡面個個都妥你啦
轉頭笑緊你都唔知啦 ,
好似鳳無雙呢種咁虛偽既ive仔,都識講客套說話啦
唔可唔認,ive仔有時真係幾醒,
點都醒過係台灣讀緊書教人整狗糧條友
更唔好講你自己以前得罪過d仇家睇到會點

班感動傻仔又係搞笑
比人殺釣魚拍埋片話比人知自己幾柒,仲以為全世界都幫住佢地
post埋上巴哈叫人入黎睇鳳凰會內幕
真係幫唔少忙

呢幾日真係見識活在自己世界人係點既樣

唔講咁多
貓哥好波!!!
感覺上冇人可以擊敗貓哥啦

做貿易草錢買算。

仲有你bid左幾多次

做貿易草錢買算。

仲有你bid左幾多次

Keep住上架就bid 1x次左右

做貿易草錢買算。

仲有你bid左幾多次

屌你

做貿易草錢買算。

仲有你bid左幾多次

屌你

比d信心 下個就係你

做貿易草錢買算。

仲有你bid左幾多次

屌你

可能一次中呢!

做貿易草錢買算。

仲有你bid左幾多次

屌你

可能一次中呢!

BID左一星期啦, 得個吉

做貿易草錢買算。

仲有你bid左幾多次

屌你

可能一次中呢!

BID左一星期啦, 得個吉

話時話今日得一個盾上架, 一日同時間庫屯嘔廿幾個箱, 唔通打到嘅全部自用
屌呀 繼續屌呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞