【台服】黑色沙漠#25 千錯萬錯都係世界嘅錯

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
打機打到咁,為人所不容,不如唔好玩啦

時間太多冇野做,不如多啲同父母傾計,去做下義工啦
自肥會長

你會長人渣

有冇做義工地方好介紹呀!比個聯絡方法黎啦!毒撚連樓下社區中心清潔呀姐都覺得好撚正,扯撚晒。
自肥會長

你會長人渣

日日幾百萬人工
搞個五區公投 DQ佢

人生一鋪清
好心教你又唔聽,依家我係幫緊你

你睇返自己上面做過啲咩

你鍾意同人嘴炮打架,但係又要欺善怕惡,去揀對手打

唔夠打你就鬧,裝備差你就打

你聊人打架,唔夠打就V,跟手同人講咩打交唔使出手,嘴炮威力大

轉個頭見人小女人,就去性騷擾人,大肆輕薄

人地好心讓你,你就得寸進尺,安全區拖人出去殺,對啲毫無抵抗力既人動手動腳

但係對住其他男人鬧幾句就走左去,畀人打就V一啲都唔敢反抗

你依家咁樣打機打得好開心咩

睇上面講果啲行為都知你積左好多怨氣

玩得唔好開心咪離開,搵啲令自己快樂既事做

你係都要為左啖氣死守係度

不斷為左一班冇關係既人,要自己去回憶唔開心既事,令自己停留係痛苦入面

信我啦,呢度已經畀你自己搞到冇立錐之地

反正隻game遲早都會玩完

你依家都冇野值得留戀,不如係適當時機離開

返返現實去做啲有意義既事

到時你一定開心過依家,發現我講既野先係正確

你睇返自己上面做過啲咩

你聊人打架,唔夠打就V,跟手同人講咩打交唔使出手,嘴炮威力大

人地好心讓你,你就得寸進尺,安全區拖人出去殺,對啲毫無抵抗力既人動手動腳

不斷為左一班冇關係既人,要自己去回憶唔開心既事,令自己停留係痛苦入面

你同個假膠認真
人地唔做依d邊有人理佢

你睇返自己上面做過啲咩

你同個假膠認真
人地唔做依d邊有人理佢

打機有人生導師實在難得
我個陣打機好癲都想有人點醒我
而家望返轉頭真係好浪費

你睇返自己上面做過啲咩

你同個假膠認真
人地唔做依d邊有人理佢

打機有人生導師實在難得
我個陣打機好癲都想有人點醒我
而家望返轉頭真係好浪費

呢家有d類似咁既野嫁,我記得小童群揪會有個team 叫夜貓online. 專搵班廢青開解佢地。睇黎呢到有case 跟。
我地都叫有人同情
你呢
睇晒成個POST 根本全部都係垃圾,質素低
得一個正常,大家檢討下自己啦

你睇返自己上面做過啲咩

你同個假膠認真
人地唔做依d邊有人理佢

喂喂,你記唔記得我果晚我退左步撤左宣,本身唸住算ga la
跟住你地d人係把口唔識收,繼續留係到挑釁wo
算la,你地肯定話無ga la,
根本你地會d人質素就好低,打機又廢,
剩係識係到扮慘搏上面果d盲鳩中學雞同情

依到咁多人擺明最高質素就係你
其實網上世界有咩好嘈

你睇返自己上面做過啲咩

你同個假膠認真
人地唔做依d邊有人理佢

喂喂,你記唔記得我果晚我退左步撤左宣,本身唸住算ga la
跟住你地d人係把口唔識收,繼續留係到挑釁wo
算la,你地肯定話無ga la,
根本你地會d人質素就好低,打機又廢,
剩係識係到扮慘搏上面果d盲鳩中學雞同情

係囉!感動世界果班垃圾,貓哥都已經原諒你地撤宣等大家好落台嫁啦!係都唔比貓哥深潛當無數。良心當狗肺。
屌 你班感動世界既垃圾收皮啦 日日都要番工養家 打機死廢柴 仲夠膽串人?我地大黑暗兄弟會 前鳳凰會核心成員 準瓦羅安區成員貓哥 真係求其搵一日時間都可以由朝到晚清哂你班仆街 仲係度博可憐 挑~
成個post見證到好多個垃圾
公會又垃圾人又垃圾 得一個正常人有啲質素
見到佢好努力去教大家成為個有用既人
唔明點解大家唔聽教聽話 要人咁勞氣
我地都叫有人同情
你呢

我覺得啦,一個心智成熟,為公會著想既成人,就唔會好似你咁得寸進尺

講都唔講就kick鳩人,kick完人就問人做咩打你
跟住專登放條女係最出既位置,驚死我剷唔起佢咁,
仲囂張到,條女岩岩死完,又企返同一個位繼續釣,
初初我唔知仲以為有新外掛
然後你地就企d剷唔到既位,搏咩

之後又搵籽哥呢條傻仔黎密我,

人地公家機關都比我車過,但人地死左就上返岸,搵個靚位掛機,
都唔會係咩巴哈討拍

如果我係你,我會say個sorry退一步,知道對方可能係小學雞
當比派粒糖比小學雞咪算囉,
你咁樣除左搞到自己公會既人,對你地有咩得著?就係想引我上黎lihkg?
然後繼續增加仇恨?

公會廢唔緊要,但最多就係你呢種,又要臉又要廢,輸唔起果陣串貢貢

我通常就係你呢d公會,不如唸下,大把生活工會點解我唔搞,淨係搞鳩你地?

其實你係唔係嬲我地無預警下踢你出dc出tg
所以係到發爛渣
btw 上面紅色個句應該唔係可能
屌 你班感動世界既垃圾收皮啦 日日都要番工養家 打機死廢柴 仲夠膽串人?我地大黑暗兄弟會 前鳳凰會核心成員 準瓦羅安區成員貓哥 真係求其搵一日時間都可以由朝到晚清哂你班仆街 仲係度博可憐 挑~

呢樣真 上面都講啦 睇得出呢個會啲人廢
釣魚竟然夠膽企咁出?真係博比人剷出海
同埋就算貓哥唔喺公會 都夠膽kick人 痴線 好過份
就算公會成員比人串比人搞 都唔應該出頭囉
以為自己邊個?對手係貓哥啊 睇個post好勞氣
打機姐,使唔使搞到咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞