【台服】黑色沙漠#25 千錯萬錯都係世界嘅錯

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
如果收個ac係 乜都唔駛要,淨係要個覺醒左既馴獸師,幾錢到,其他野我可以自己慢慢玩,純粹鍾意用棍但自問冇心升53lv

56lv覺醒
btw有裝既話 56lv一日就升到

如果話新手有裝,不如話有人帶
我對棍情有獨鍾既,之前試玩期斷左冇買,同埋我都冇心爆上去啦,可以點搞呢

用半日做主線升到50lv
用多半日升上52lv
之後入個公會揾人帶上56lv
再帶埋打覺醒任
全程3日都唔洗

半日做主線爆50,係咪講就易呀

去搵代練升56好平姐
不過真係好易升架咋
直接俾隻覺醒左既角色你 可能都要摸返咁多日先熟d技

之前識幾個人都可以一日56
試過帶人50升56果時冇戰鬥書同經驗加倍都唔使半日
如果收個ac係 乜都唔駛要,淨係要個覺醒左既馴獸師,幾錢到,其他野我可以自己慢慢玩,純粹鍾意用棍但自問冇心升53lv

56lv覺醒

我對棍情有獨鍾既,之前試玩期斷左冇買,同埋我都冇心爆上去啦,可以點搞呢

用多半日升上52lv
再帶埋打覺醒任
全程3日都唔洗

去搵代練升56好平姐
不過真係好易升架咋

你地講到咁即係建議我自己升

56lv覺醒

用多半日升上52lv
再帶埋打覺醒任
全程3日都唔洗

去搵代練升56好平姐
不過真係好易升架咋

淘寶代升到56lv要$240 不了 ,我諗住100幾十算數
想問下隻驚可唔可以周圍開紅打人?

可以 但有個機制叫傾向值 詳情google下

睇左了 同天龍好似
隻驚燒唔燒錢?想上到中上玩家 除左時間 金錢要幾多*

睇左了 同天龍好似

燒 要買好多野 每隻人物大約洗600HKD左右 玩落就明 買VIP 負重 時裝之類

中上玩家 唔難 但game後追力高

但要追到最top就冇乜可能

最緊要就係入o岩公會

睇左了 同天龍好似

燒 要買好多野 每隻人物大約洗600HKD左右 玩落就明 買VIP 負重 時裝之類

中上玩家 唔難 隻game後追力高

最緊要就係入o岩公會

睇左了 同天龍好似

最緊要就係入o岩公會

睇左了 同天龍好似

最緊要就係入o岩公會

有時間就追得好快
戰鬥要追好快
生活先係難追 因為生活係用時間練出黎
隻game好多野玩
雖然收ac係抵
不過會錯過新手個陣個種體驗
睇你想唔想

可唔可 咁
收左帳再開新人體驗

分別好大,隻game 同個人既知識會分別。不過相對有裝係會輕鬆既。
其實從頭升隻人唔係真係咁難
女武神遇到男法係咪得按V 依條路 ?

打唔撚入lo屌

公主狩獵者 係台灣定香港公會
想問下,依架梅花52LV應該去邊升好??
想問下,依架梅花52LV應該去邊升好??

有裝嘅去艾克寺廟(光明頂) 無就頭盔族
依家勁個批d裝好多都定哂形 唔會點再衝 新手要追進度 你玩法如果冇問題。根本好易追
依家勁個批d裝好多都定哂形 唔會點再衝 新手要追進度 你玩法如果冇問題。根本好易追

全身真3都仲要沖飾品啦, 邊有咁多人齊真3飾品

最後仲有個食人介
想問下依架有4000萬,應該買武器先好定防好?

最後仲有個食人介

咁睇你追乜飾品啦
魔女暗戒呢d 都好易刷到返黎
我公會有人去打劍鍊
打左陣都三條

最後仲有個食人介

咁睇你追乜飾品啦
我公會有人去打劍鍊
打左陣都三條

打秀茲定係鳩毛?
玩緊覺醒魔女玩到絛曬mood

遲D出黑騎會唔會易玩D?

魔女真係好難用

黑騎真係黑沙親生女

唔撚係呀?

咁我果斷棄魔女玩黑騎?

魔女pvp好勁 pve就差小小

大王 魔女PVP勁 係要全AP?

有唔同玩法

正路就全ap

不過見過有隻防迴魔女 打不死 儲怒氣快 係咁放黑洞 煩到仆街

我去緊呢個方向
係戒指同頸鍊未開始搞

最後仲有個食人介

咁睇你追乜飾品啦
我公會有人去打劍鍊
打左陣都三條

打秀茲定係鳩毛?

鳩毛 個場無人

用多半日升上52lv
再帶埋打覺醒任
全程3日都唔洗

去搵代練升56好平姐
不過真係好易升架咋

淘寶代升到56lv要$240 不了 ,我諗住100幾十算數

240仲計返低過最低工資啦,一向覺得代練同比錢請人做野無分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞