【台服】黑色沙漠#25 千錯萬錯都係世界嘅錯

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
想入團 可唔可以加我

https://t.me/Jk52014
點先賺得快啊 新手依家51lv
攻97 防得78
完全唔夠打 又無錢買裝

課金買樹放交易所,有vip一顆扣完手續費都有九百萬

放十顆樹,唔使10分鐘賣晒,10分鐘9千萬夠快啦

唔課

小黑d貢獻達標任務都有送幾千萬,積小成多

有咁多?

商城物品唔收稅
點先賺得快啊 新手依家51lv
攻97 防得78
完全唔夠打 又無錢買裝

課金買樹放交易所,有vip一顆扣完手續費都有九百萬

放十顆樹,唔使10分鐘賣晒,10分鐘9千萬夠快啦

唔課

小黑d貢獻達標任務都有送幾千萬,積小成多

有咁多?

佢有幾個,300貢獻達標記得係3000萬

不過要追進度嘅重度玩家,我都係建議打怪快d ,另外可以去打魔女耳環或闇影戒子拎去賣,第一桶金通常都係咁
有冇用paypal 巴打可以講下如果用儲蓄戶口係咪要等2至3日先認證到?因為我冇信用卡,得張儲蓄戶口卡
有冇用paypal 巴打可以講下如果用儲蓄戶口係咪要等2至3日先認證到?因為我冇信用卡,得張儲蓄戶口卡

想快d可以搵代購
又平d

冇野了,打左去問
認真問

點搞
認真問

點搞

刪左道具佢
新手 上路 大家建議課邊隻金?
10 32定最貴?
會唔會話課完10 同32話差好遠?
新手 上路 大家建議課邊隻金?
10 32定最貴?
會唔會話課完10 同32話差好遠?

課10試水溫睇下岩唔岩心水再上32
想問下有冇實體包 屌佢40gb dl得1mb

有冇方法加速

我今日就係咁樣照down
差唔到搞咗我成日

有冇方法加速

我今日就係咁樣照down
差唔多搞咗我成日
仲有幾日個100% event就無啦

生活撚表示冇分別

到而家仲係56lv

生活撚表示冇分別

到而家仲係56lv

打算升到58算

生活撚表示冇分別

到而家仲係56lv

打算升到58算

趕唔切活動完之前升到58,依家先30%

生活撚表示冇分別

到而家仲係56lv

打算升到58算

我都係得9% 但應該夠時間既

生活撚表示冇分別

到而家仲係56lv

磨生活 有生之年有無可能升到57
利申8%緊

生活撚表示冇分別

到而家仲係56lv

打算升到58算

我都係得9% 但應該夠時間既

得返3日,你諗住一日8小時

生活撚表示冇分別

到而家仲係56lv

磨生活 有生之年有無可能升到57
利申8%緊

屌你升57有活動100加經書所有野,1小時都10-12%啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞