【台服】黑色沙漠#25 千錯萬錯都係世界嘅錯

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
去到最後我都派下花生比大家啦
上一個星期,貓哥想入我地條碼公會搵左鄧不利多同工人隻狗
經過我地詳細討論之後一致反對貓哥入我地條碼公會。

我地就當佢係波咁周圍踢比人,由鄧不利多踢去比工人隻狗之後踢比瘋子海去到最後比左日本妹同鳳無雙了事。

期間所有對話已放到Discord供條碼公會仝人恥笑,滑滑貓淪為條碼組新玩具,每一句說話都暴露於人前,下一步都係條碼各會員決定講咩,有如台灣討論區流行既安價一樣。

唔好意思啊貓Sir,柒左就認啦,BTW我地最近打緊酒紅。

夠20個正評,會放更多圖

第一個正皮我比的

傻仔連自己比人撚郁唔知

post晒佢囉,好撚驚

支持你滑滑貓你! 唔好氣餒
搵下袋底有冇d黑材料dom哂出黎啦
上個po話仲有料爆既

由佢地post,不如我自己講好過,而家好似變左lihkg大紅人咁,
我都幾榮幸

其實我病院同條碼都入過都唔識你 你究竟有咩魔力D人咁搞你

咩game都係,一隻boss,好多時都係一大堆人走去打啦
你有無見過一大堆人恰一隻狗

而加終於見到

我地就當佢係波咁周圍踢比人,由鄧不利多踢去比工人隻狗之後踢比瘋子海去到最後比左日本妹同鳳無雙了事。

期間所有對話已放到Discord供條碼公會仝人恥笑,滑滑貓淪為條碼組新玩具,每一句說話都暴露於人前,下一步都係條碼各會員決定講咩,有如台灣討論區流行既安價一樣。

第一個正皮我比的

傻仔連自己比人撚郁唔知

post晒佢囉,好撚驚

上個po話仲有料爆既

由佢地post,不如我自己講好過,而家好似變左lihkg大紅人咁,
我都幾榮幸

而加終於見到

block 左都feel到陣柒味

第一個正皮我比的

傻仔連自己比人撚郁唔知

post晒佢囉,好撚驚

上個po話仲有料爆既

我都幾榮幸

而加終於見到

而嘉終於見到[/quote]

第一個正皮我比的

傻仔連自己比人撚郁唔知

post晒佢囉,好撚驚

上個po話仲有料爆既

我都幾榮幸

貓貓唔好喊啦 我最多比啲貓草比你索下

第一個正皮我比的

傻仔連自己比人撚郁唔知

post晒佢囉,好撚驚

上個po話仲有料爆既

我都幾榮幸

而加終於見到

而嘉終於見到
[/quote]
屌 笑到仆街
好耐無黎宣傳
黑沙寶鑑最新update左黃金鐘聲分流回報功能
共享土豪鐘

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=devsimon.bdo

iOS:https://itunes.apple.com/tw/app/黑沙寶鑑/id1220822636
平時你地點斷章取義撚精神病院唔緊要
個個睇完得淡笑

屌你老母一個入左二個星期話自己係攪散
病院ge人

我屌你老母咩
死雞撐飯蓋
想問下克價卡幾錢預購好 

仲未有
個個睇完得淡笑

病院ge人

我屌你老母咩

想問下克價卡幾錢預購好 

仲未有

應該要2.5E
想問下克價卡幾錢預購好 

仲未有

應該要2.5E

4.5E真3
download左1日
禁開始遊戲個陣彈左個'創建認證碼失敗' 想問有冇解決方法
退左altc後,首先我就密工人先,

退altc原因,都係裡面有兩條友講野好似工人姐,一樣無撚腦
但好似仲有其他on9以為我係llllll間諜

工人呢條on9早我一個禮拜玩係鳳凰會果陣日日比我串,
唔知係咪咁所以咁憎我 ,而家搵機會報復

講一大輪

又話怕咩我係altc 25仔呀,又驚呢樣果樣呀,同以前一樣都係咁撚

心唸你個腦未發育,就咪以為每個人個腦同你一鳩樣la

好聲好氣想和解,但又扭扭令令,唔知搞乜,唔收咪算囉,
而家仲要自己衝出黎柒係呢到比我串多擠

等工人post圖出黎對質

酒哥有冇圖放出黎恥笑下呀
個個睇完得淡笑

病院ge人

我屌你老母咩

吹下水又唔得咩,
lihkg仔真係一d幽默感都無,應該現實都溝唔到女
唔怪得一見到teemo姐個個鳩衝

講一大輪

又話怕咩我係altc 25仔呀,又驚呢樣果樣呀,同以前一樣都係咁撚

個個都比你串 個個都比你串到 貓哥真係好威水
個個睇完得淡笑

病院ge人

我屌你老母咩

吹下水又唔得咩,

個個睇完得淡笑

病院ge人

我屌你老母咩

吹下水又唔得咩,

自己衰左又話吹下水
而家成個世界圍住你轉tim

講一大輪

酒哥有冇圖放出黎恥笑下呀

我有三碌鳩 晚晚餵到滑滑貓好飽 有次比滑滑貓老母發現左 滑滑貓老母就追住我條撚黎含 順手黎個3P 屌到滑滑貓老母返哂白眼

大佬 你冇圖 講乜都得啦..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞