【台服】黑色沙漠#25 千錯萬錯都係世界嘅錯

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
屌你老味 衝王武真三連續fail

衝真3真係好辛苦
無運氣71層都fail

我由+5開始都係0層上,一下過。不過冇圖喎!其實可能連王武都冇呢!斷鳩估冇痛苦

衝真3真係好辛苦
無運氣71層都fail

我由+5開始都係0層上,一下過。不過冇圖喎!其實可能連王武都冇呢!斷鳩估冇痛苦

返緊工

衝真3真係好辛苦
無運氣71層都fail

有圖你咪post上黎囉
衝裝呢啲運 要還嫁

衝真3真係好辛苦
無運氣71層都fail

返緊工

唔洗返工啦!跟貓哥搵食,一齊做萬廢柴
收到風 條友開公會 有幾個都係自己分身
好撚慘

自己接任 自己做 自己宣戰

好自由 好free

會長自肥
不過要夠十人先得

都好過做據點狗既
每禮拜拎兩日出黎打
次次打粒幾鐘,拎呢粒幾鐘刷下怪仲多過份糧

黑沙唔打交玩黎做咩
好撚慘

好自由 好free

會長自肥
不過要夠十人先得

都好過做據點狗既
每禮拜拎兩日出黎打

黑沙唔打交玩黎做咩

掛機
好撚慘

好自由 好free

會長自肥
不過要夠十人先得

都好過做據點狗既
每禮拜拎兩日出黎打

黑沙唔打交玩黎做咩

殺掛機不如去打稻草人
好撚慘

好自由 好free

會長自肥
不過要夠十人先得

都好過做據點狗既
每禮拜拎兩日出黎打

黑沙唔打交玩黎做咩

掛機

垃圾驚
有時又真係幾羨慕d據點狗
一唔打,公會就無收入靠做任,轉頭又有d仆街每日拎500萬
個個禮拜都逼住去打
咁好既工真係好難搵

個個都羨慕你洗足兩日post成個智障仔咁
玩到好悶
收左隻人機已爆咁
個個禮拜都逼住去打
咁好既工真係好難搵

個個禮拜都逼住去打
咁好既工真係好難搵

塑造形象好成功

之前睇本書個主角都係咁
玩到好悶
收左隻人機已爆咁

面板幾多? 收左幾錢
玩到好悶
收左隻人機已爆咁

面板幾多? 幾錢收左

做左咁多功夫,終於做到同類
真係幾開心,咁樣溝通唔再有問題

又岩
終於有人理你
貓哥做野唔洗你地教
依個人既logic簡直係顛峰級別 講樣假野出嚟抹黑人地 然後人地出黎糾正 就話人澄清係因為唔想比人知......黑人問號 自己鳩噏噏到錯哂 仲推埋個責任比人地
仲有上面個段 咩名劍同altc合併我真係笑到仆街 真係斷鳩估 無痛苦

點解鳩估?
https://www.youtube.com/watch?v=fts1cS8Fnns
我印象中有條友家門名同片中人差唔多
條友唔知係咪altc,你講下呢條友而家去左邊咪得囉

Altc個個叫 暗影之月
你真係on99

我想知呢條友去左邊姐,又唔係問你暗影之月去撚左邊
真係低能

你話名劍同altc合拼
又話印象中有個人差唔多家門名
咪話你知你個印象中記錯囉 vtc仔

你覺得差唔多,我覺得差好遠,
唉算啦,智商岩岩夠80既人係咁上下

咁你到底係印象中差唔多定係差好遠呀

衝王短劍 連爆六次
過左排 第七次試上晒短劍刀劍

衝到放左game
唔講住,去街見份荀工
你班廢青留係到繼續打飛機啦

牛佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞