【台服】黑色沙漠#25 千錯萬錯都係世界嘅錯

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
LIVE左
祝你快d搵到工
出街去東方見工

返黎又睇下阿貝乜,鈣乜,白先生,笑乜春
呢幾條現實公司底層,遊戲公司(都係廢)高層
想用出咩招向我套料

見咩位啊
篇野真係好撚長
出街去東方見工

返黎又睇下阿貝乜,鈣乜,白先生,笑乜春
呢幾條現實公司底層,遊戲公司(都係廢)高層
想用出咩招向我套料

見咩位啊

白粉毒果, 你想有咩post好做?
要打又好 要殺又好 剷釣魚又好 比人剷又好
GAME內解決
上黎嘴炮有乜謂

BTW 香港人打機真係極品
見過唔少香港人打online game 嘴炮都係嘴人現實生活
特別係呢種 FD完(例如同一個會/同一聯盟) 然後第日反轉豬肚 就攻擊人

再次利申 56LV 無入會邊緣人

我掛左成年都冇入會
Resume記得寫埋:宇宙最強,打爆瓦羅,台服最強女忍。

滑滑貓唔會出街 依加係滑滑貓既訓教時間 相信今晚兩三點就會上水

連工人有咩真人fd你都知
到底工人有乜咁吸引你搞到你咁迷戀佢

滑滑貓唔會出街 依加係滑滑貓既訓教時間 相信今晚兩三點就會上水

National Geographic Channel
GAME內解決
上黎嘴炮有乜謂

見過唔少香港人打online game 嘴炮都係嘴人現實生活
特別係呢種 FD完(例如同一個會/同一聯盟) 然後第日反轉豬肚 就攻擊人

我掛左成年都冇入會

咁生活等級唔會好低咩?
上次無續約 劈木要15秒
GAME內解決
上黎嘴炮有乜謂

我掛左成年都冇入會

咁生活等級唔會好低咩?

2秒一下
GAME內解決
上黎嘴炮有乜謂

我掛左成年都冇入會

咁生活等級唔會好低咩?

採集料理應該都夠五階
想問下梅花D裝要去邊刷去,依架43已經打得好吃力

D裝多數交易所買

D裝多數交易所買

見D裝好貴,有排儲

D裝多數交易所買

見D裝好貴,有排儲

夜晚黑 先刷怪 打下d黑石升裝好d 你而家4x 建議全部+12先
其實撚狗話佢係毒撚我真係信
駛唔駛為左一少撮人搞到自己咁麻煩

National Geographic Channel

變變變貓生活
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞