【台服】黑色沙漠#25 千錯萬錯都係世界嘅錯

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
原來瘋子唔係最後

最後密果位叫鳳無雙

都係比較遲入既鳳凰會會員

入會果陣酒哥前酒哥後,叫到我都唔好意思,

乜鳩野都問我,但我唔反感呢個人

密佢原因都好明確,只係想再驗證瘋子講果堆廢話有幾乘準

而家變勁左反轉豬肚又係屎,唔知係咪比工人傳染定佢本性就係咁

你老母。。。 你有無去過買餸嫁!人地叫靚仔今日d菜靚呀,你就靚仔咩?客套説話黎嫁炸
笑撚死me

你果幾日密既所有有關既人,全部既對白都係由工人隻狗同鄧不利多精心設計 唔好懶醒啦,咪又係俾工人條on9撚 刷怪刷到悶先玩下你炸
起黎把撚咩 搵到真人又點? 你會兜口兜面屌柒佢咩?
個post又唔多人睇, OLG問題OLG度解決啦
原來瘋子唔係最後

最後密果位叫鳳無雙

都係比較遲入既鳳凰會會員

入會果陣酒哥前酒哥後,叫到我都唔好意思,

乜鳩野都問我,但我唔反感呢個人

密佢原因都好明確,只係想再驗證瘋子講果堆廢話有幾乘準

而家變勁左反轉豬肚又係屎,唔知係咪比工人傳染定佢本性就係咁

你老母。。。 你有無去過買餸嫁!人地叫靚仔今日d菜靚呀,你就靚仔咩?客套説話黎嫁炸
笑撚死me

你果幾日密既所有有關既人,全部既對白都係由工人隻狗同鄧不利多精心設計 唔好懶醒啦,咪又係俾工人條on9撚 刷怪刷到悶先玩下你炸

其實個公會有返咁上下的size, 你新加入做會員, 你就唔到呢班人咪自己退會, 大家好去好來.
唔知成件事係點, 不過我覺得GM都有責任去踢走D人.
老實講啦 上面果d所謂爆料
咪就係滑滑貓你自己係度9up
睇哂都唔覺有咩好爆
好似落街食個飯冇帶銀包柒左 咁撚閒
個post平時一星期幾頁
今日推左幾十頁
去到最後我都派下花生比大家啦
上一個星期,貓哥想入我地條碼公會搵左鄧不利多同工人隻狗
經過我地詳細討論之後一致反對貓哥入我地條碼公會。

我地就當佢係波咁周圍踢比人,由鄧不利多踢去比工人隻狗之後踢比瘋子海去到最後比左日本妹同鳳無雙了事。

期間所有對話已放到Discord供條碼公會仝人恥笑,滑滑貓淪為條碼組新玩具,每一句說話都暴露於人前,下一步都係條碼各會員決定講咩,有如台灣討論區流行既安價一樣。

唔好意思啊貓Sir,柒左就認啦,BTW我地最近打緊酒紅。

夠20個正評,會放更多圖

第一個正皮我比的

傻仔連自己比人撚郁唔知

post晒佢囉,好撚驚

支持你滑滑貓你! 唔好氣餒
搵下袋底有冇d黑材料dom哂出黎啦
上個po話仲有料爆既

由佢地post,不如我自己講好過,而家好似變左lihkg大紅人咁,
我都幾榮幸

睇完其他po返黎又見到我名出現做咩鳩
再次感動世界撚有人溝我咩唔好以為人人都係狗公啦
雖然我唔知比人圍屌既紅人有咩咁威威
但你咁想做唔差在幫你做埋巴哈紅人啦
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=19017&snA=28469&tnum=1
留名睇人得罪埋台仔無公會收

小妹妹你真係幾好笑

黑沙不嬲都係可以單機既game

解一個公會任, 就有80萬,夠我宣你地5次,睇唔順邊個會就中鳩邊個會,
解兩個就夠開會王,人都唔駛等
入其他公會,有冇得咁比我玩?

你話打據點? 每個禮拜拎兩日出黎?
陪公會打一個鐘,我搞生活一個鐘都幾百萬
你據點戰係咪每次都派錢?派幾多?每次有無500萬?

玩耐先d好衝出黎柒啦

懶得quote
入人地對家?
面板個個公會都收?

宜家唔係講緊有無需要入公會
唔入都生存到係啊
但你上面呢2句呢?
宜家係講緊你無公會收啊
係有腦既公會收隻25返黎捉蟲入屎忽咩

拿 你又中左滑滑貓計
都講到明啦 面板高到乜野大公會都收
我就唔信大公會唔收高面板啦
貓哥可唔可以po自己套裝黎學野
伸利 能量貢獻面板450
佢已經痴左線
佢已經痴左線

笑死人咩
佢已經痴左線

笑死人咩

作為撚狗大王,你撚貓嘅技術都有返咁上下,唔錯唔錯
點解呢度D人開始變到咁低質

多左隻貓
佢已經痴左線

笑死人咩

失敬 失敬
佢已經痴左線

笑死人咩

失敬 失敬

撚貓大王
岩岩出街買M記,無啦啦有條友跟撚住我,家陣好撚驚,通知左樓下保安,係連登講定不自殺聲名先。

本人在此特地聲明: 本人樂觀開朗,身體健康, 無任何使我困擾之慢性病或心理疾病,故絕不可能做出任何看似自殺之行為。
岩岩出街買M記,無啦啦有條友跟撚住我,家陣好撚驚,通知左樓下保安,係連登講定不自殺聲名先。

本人在此特地聲明: 本人樂觀開朗,身體健康, 無任何使我困擾之慢性病或心理疾病,故絕不可能做出任何看似自殺之行為。

話屌

洗唔洗報定驚先?

報定都穩陣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞