【台服】黑色沙漠#25 千錯萬錯都係世界嘅錯

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
打機姐,使唔使搞到咁

所以真係想講呢到人質素好低
得一個正常
我地都叫有人同情
你呢

我覺得啦,一個心智成熟,為公會著想既成人,就唔會好似你咁得寸進尺

講都唔講就kick鳩人,kick完人就問人做咩打你
跟住專登放條女係最出既位置,驚死我剷唔起佢咁,
仲囂張到,條女岩岩死完,又企返同一個位繼續釣,
初初我唔知仲以為有新外掛
然後你地就企d剷唔到既位,搏咩

之後又搵籽哥呢條傻仔黎密我,

人地公家機關都比我車過,但人地死左就上返岸,搵個靚位掛機,
都唔會係咩巴哈討拍

如果我係你,我會say個sorry退一步,知道對方可能係小學雞
當比派粒糖比小學雞咪算囉,
你咁樣除左搞到自己公會既人,對你地有咩得著?就係想引我上黎lihkg?
然後繼續增加仇恨?

公會廢唔緊要,但最多就係你呢種,又要臉又要廢,輸唔起果陣串貢貢

我通常就係你呢d公會,不如唸下,大把生活工會點解我唔搞,淨係搞鳩你地?

講錯,你係問都無問,可能覺得我公會得7條友做唔到咩
直接反宣處理,直到每日見到自己友,每晚有人死,就頂唔順要拍片

我都曾經搞過一個台仔公會,因為佢地公會有人搶我點

最後搞我唔掂無辦法,密我同我講果個人已經轉左會,再講一d客套說話,
唔理佢真心定點,
最後我都係即刻撤宣

請問你地呢班人,識唔識咩叫尊重?

自已搞尻人仲要人尊重你
我尊重樓下隻狗都好過你
咁都好嘈
入自由揪下算
玩咁耐最後咪又係唔夠人揪時。。
退game 算啦
打隻game上心上到咁又唔係勁
打機姐,使唔使搞到咁

真心唔明
試玩完7日,想問我應該買最貴果個包然後再補d珍珠去買d負重果d好
定買最平果個包然後買珍珍珠去買d負重果d好
我地都叫有人同情
你呢

我覺得啦,一個心智成熟,為公會著想既成人,就唔會好似你咁得寸進尺

都唔會係咩巴哈討拍

如果我係你,我會say個sorry退一步,知道對方可能係小學雞
你咁樣除左搞到自己公會既人,對你地有咩得著?就係想引我上黎lihkg?
然後繼續增加仇恨?

公會廢唔緊要,但最多就係你呢種,又要臉又要廢,輸唔起果陣串貢貢

我通常就係你呢d公會,不如唸下,大把生活工會點解我唔搞,淨係搞鳩你地?

直接反宣處理,直到每日見到自己友,每晚有人死,就頂唔順要拍片

最後搞我唔掂無辦法,密我同我講果個人已經轉左會,再講一d客套說話,
唔理佢真心定點,
最後我都係即刻撤宣

自已搞尻人仲要人尊重你
我尊重樓下隻狗都好過你

講緊你地亂kick人果下
你係咪又係中學雞黎ga?

你答我先啦
你係唔係嬲我地踢尻你先
試玩完7日,想問我應該買最貴果個包然後再補d珍珠去買d負重果d好

一定係最貴嗰個 最抵屌

好似最貴個包最抵
唔知而家個包有無轉
同埋,你地企d正常d既位,我點搞鳩你?
死完又企同一個位,好明顯就係到挑戰la

所以咪話佢地問題
企咁出好明顯引人犯罪啦

一定係最貴嗰個 最抵屌

最貴個包 都會有1000定1200珍珠俾你
而且仲包埋啲比較方便既野 例如5代馬一隻 馬笛

一定係最貴嗰個 最抵屌

不過新手記得決定好玩咩職先開個啲馬笛時裝
我轉左職好後悔開左馬笛比第一個職
變左生活
我地都叫有人同情
你呢

都唔會係咩巴哈討拍

然後繼續增加仇恨?

唔理佢真心定點,
最後我都係即刻撤宣

面就人地比既,架就自己愛黎掉。貓哥都唔識尊重,人地宣你係你地光榮呀!一個正常人連垃圾都要負責清理埋,知唔知好辛苦嫁,仲要公會得7個人,主力得貓哥,其餘果6個可能都係7日免費Ac. 你地學下將心比心好嗎?
有貓哥 推上熱門不是夢

一定係最貴嗰個 最抵屌

我見D人又話要買女僕,4隻寵物,覺醒時裝,呢度大約幾錢?
利申,玩緊梅花
同埋,你地企d正常d既位,我點搞鳩你?
死完又企同一個位,好明顯就係到挑戰la

所以咪話佢地問題
企咁出好明顯引人犯罪啦

同一道理,d女著熱褲低胸出街,一定唔係熱,肯肯定就引人啦!

一定係最貴嗰個 最抵屌

最貴之後加多少少珍珠買1250套餐
好似係

一定係最貴嗰個 最抵屌

利申,玩緊梅花

交易女僕係方便你刷怪或者行緊/騎緊馬可以開女僕bid野 佢會開你最近既城 計入面倉既錢

倉女就通常for刷怪 太重可以放入倉 加長刷怪時間
解決個身太重既問題

4寵我覺得必買 執野快差好遠

時裝就靚 同埋加10%經驗加成 其實可有可無
不過我洗最多錢就係買衫
有貓哥 推上熱門不是夢

過獎過獎

貓哥好開心
貓哥開心大家開心

一定係最貴嗰個 最抵屌

利申,玩緊梅花

交易女僕係方便你刷怪或者行緊/騎緊馬可以開女僕bid野 佢會開你最近既城 計入面倉既錢

倉女就通常for刷怪 太重可以放入倉 加長刷怪時間
解決個身太重既問題

4寵我覺得必買 執野快差好遠

時裝就靚 同埋加10%經驗加成 其實可有可無
不過我洗最多錢就係買衫

我洗最多錢係合寵物 3代合極都係3代
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞