【台服】黑色沙漠#25 千錯萬錯都係世界嘅錯

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
大黑都要預購
老老柒柒隻game剩係食裝唔講技術都講得出

睇左果條58獸娘屌打toyz既片未

自己冇技術冇裝唔好屈隻game plz

I agree with you
Buff > 裝

得獸娘可以囉 他試下其他職58LV同個條友一樣裝?
例如遊俠 幾好技術都無用

得獸娘可以囉 他試下其他職58LV同個條友一樣裝?
例如遊俠 幾好技術都無用

冇一隻game係有絕對既公平
試玩完7日,想問我應該買最貴果個包然後再補d珍珠去買d負重果d好
定買最平果個包然後買珍珍珠去買d負重果d好

一定係最貴嗰個 最抵屌

最貴個包 都會有1000定1200珍珠俾你
而且仲包埋啲比較方便既野 例如5代馬一隻 馬笛

我見D人又話要買女僕,4隻寵物,覺醒時裝,呢度大約幾錢?
利申,玩緊梅花

交易女僕係方便你刷怪或者行緊/騎緊馬可以開女僕bid野 佢會開你最近既城 計入面倉既錢

倉女就通常for刷怪 太重可以放入倉 加長刷怪時間
解決個身太重既問題

4寵我覺得必買 執野快差好遠

時裝就靚 同埋加10%經驗加成 其實可有可無
不過我洗最多錢就係買衫

買一堆倉女僕係咪可以唔洗買馬車

你夠錢買咪係囉
大黑都要預購

平時有採野, 成日都心思思想賣咁 d
大黑都要預購

沙漠buff害人不淺
大黑都要預購

沙漠buff害人不淺

好在我冇錢預購
試玩完7日,想問我應該買最貴果個包然後再補d珍珠去買d負重果d好

一定係最貴嗰個 最抵屌

利申,玩緊梅花

交易女僕係方便你刷怪或者行緊/騎緊馬可以開女僕bid野 佢會開你最近既城 計入面倉既錢

解決個身太重既問題

不過我洗最多錢就係買衫

你夠錢買咪係囉

10隻女僕7隻4代寵表示從來打怪返城只係修裝就夠

一定係最貴嗰個 最抵屌

利申,玩緊梅花

解決個身太重既問題

不過我洗最多錢就係買衫

你夠錢買咪係囉

10隻女僕7隻4代寵表示從來打怪返城只係修裝就夠

唔知幾時整個修裝女僕
大黑都要預購

講下幾多存貨先
準備搶
庫屯啊庫屯, 你幾時先肯比個王箱我

另外想問問如果女僕放漁村, 但係沙漠, 咁個女僕用唔用到? 定係要放係沙漠大城?

另外想問問如果女僕放漁村, 但個人係沙漠, 咁個女僕用唔用到? 定係要放係沙漠大城?

另外想問問如果女僕放漁村, 但係沙漠, 咁個女僕用唔用到? 定係要放係沙漠大城?

女僕你放左就用到 不過開既倉庫睇區域 沙漠就瓦倫西亞

做貿易草錢買算。

你沙漠要有錢
沙漠點連先用最小貢獻
沙漠點連先用最小貢獻

睇黑沙寶典地圖模擬器
岩岩出街見完份工,返到黎仲講緊,都知你地唔捨得我ga la,
本身我都唸住執定包袱唔做廢青返工ga la

突然又唸起D舊公司既小趣事

話說有次係感動呢間歡樂小丑公司

見到有條戰士唔知係咪又係廢青黎,定係李家誠個仔果類,
唔駛做既,日日坐係屋企打機,真係幾羨慕
可能平時大家d白樹時裝都係搵佢買

琴日先講衝爆完裝,今日又有幾億再衝,
每日都幾億幾億收入,新手入到去可以請教佢點搵錢,
係啦,佢應該會叫你投資個雞肉點,拎d雞肉做晒狗糧再拎去賣比佢食
其實真係唔知點解佢咁識搵,但佢公司其他人都仲係玩到柒下柒下
然後講自己面板500幾,幾威幾勁,係既,500雖然唔難,但我玩得廢連500都無姐

有次佢唔知係咪岩岩賣完白樹,定拍賣堆狗糧賣晒
錢多就身痕貪得意學人玩食人戒,+1上+2,
塞左幾百粒防爆上唔到,仲跌埋階
跟住第日又有多兩隻衝,真係好彩,我玩咁耐一隻都未打過,
可能佢做得好事多,一個朝早又打到兩隻
今次就好彩先衝得返上去,但唔知點解今次唔塞防爆,
果陣睇tg,真係幾驚佢會跳樓
本身都登佢慘ga la,但睇返佢係而家個post既回覆
先明白咩叫可憐人必有可恨之處,係舊公司真係學到唔少野,
其實真係幾後悔自己咁早走,學多d野先la,等我今日見工果陣,都多d野講

不過算la,500睇落其實都無乜用,
由iq得果80岩岩未到弱智果d,係啦,呢到平均智力正常果d,
就話隻game食技術ga唔係食裝ga

希望係真la,係既話我唸我滅左感動呢間庸才公司都應該無乜問題ga la,
真係想睇下大王同感動幾時聯手組個獸娘大軍拎個瓦城返黎,為香港公會爭光

成日有人話要block鳩我,叫人咪撚理,
但就日日上黎覆我,又要睇,又要屌,正宗香港人核心價值觀

唔怕講埋你知
我係學生要番學
課左近3000hkd
隻驚唔沖下裝有咩玩
好似你咁殺掛機?

利申:未開沙漠buff 總資產都已經7x億

可能沒貓哥咁多
32歲a0 你問我答
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞