【台服】黑色沙漠#25 千錯萬錯都係世界嘅錯

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
岩岩出街買M記,無啦啦有條友跟撚住我,家陣好撚驚,通知左樓下保安,係連登講定不自殺聲名先。

本人在此特地聲明: 本人樂觀開朗,身體健康, 無任何使我困擾之慢性病或心理疾病,故絕不可能做出任何看似自殺之行為。

報定都穩陣

記得得閒上黎報平安
破會之鬼
而家先開始玩會唔會追唔上人
有無得試玩?

唔會 放心玩

我幫你拖住佢地
有無得試玩?

官網右手面 有得拎7日試玩
柒夠未呀條友,係喇個個公會俾你玩哂搞散哂喇好未

殺幾個掛機巴打係到扮撚哂魚蝦蟹係做乜尻

你都識講殺幾個掛機好似無乜野
但就有人玻璃心到post埋上黎娛樂大家

其實呢. 免得過我都無咁得閒起呢個po留言廢事自爆ac啦
但唔咁又點比你睇下條片有幾型呢
廢事d人又以為我兇你啦:(

唔知娛樂大家既係我定係你呢
我都估唔到po完會知道咁多你以前起鳳凰會咁多偉蹟引到全部人圍屌你
睇住隻過街老鼠表演馬騮戲又有花生食又幾爽
多謝你出黎娛樂大家啊總算係你唯一貢獻可以比你拎出黎認叻喇

話樣野你知
記得之前鳳凰會有女會員開咪 滑滑貓就淆到立即mute咪
私下同我地講咩 條女把聲好撚正

又自爆話自己讀完一年VTC IT之後 出到黎就冇做野 係屋企打左3-4年機

講住一小部份先 總之毒撚真係好恐佈
有冇人發現d頭版冇哂

我都估唔到po完會知道咁多你以前起鳳凰會咁多偉蹟引到全部人圍屌你

話樣野你知

又自爆話自己讀完一年VTC IT之後 出到黎就冇做野 係屋企打左3-4年機

我幫你糾正啦
好聽果個係攻略組果幾個喎,鳳凰會得你把聲最好聽姐
果次你地唔知做乜夾埋搞鳩人地公會王,第一次合作,個個都mute咪架啦
係門口打團戰唔夠打,人地分左隊轉埋ser打王都唔知

幫你更正啦,唔係it,係工程,酒哥講野你都好信

講廢青,你公會都唔少丫

返學唔洗聽書
仲玩電話

話樣野你知

我幫你糾正啦
好聽果個係攻略組果幾個喎,鳳凰會得你把聲最好聽姐
果次你地唔知做乜夾埋搞鳩人地公會王,第一次合作,個個都mute咪架啦
係門口打團戰唔夠打,人地分左隊轉埋ser打王都唔知

幫你更正啦,唔係it,係工程,酒哥講野你都好信

講廢青,你公會都唔少丫

返學唔洗聽書
仲玩電話

其實teemo擺咁多心機係我身上
你公會班厹會唔會好妒嫉

d女都俾酒哥溝哂啦一早
一聽到你個名就出哂水
幾時到我地依d毒撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞