【台服】黑色沙漠#25 千錯萬錯都係世界嘅錯

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
仲有幾日個100% event就無啦

生活撚表示冇分別

到而家仲係56lv

打算升到58算

趕唔切活動完之前升到58,依家先30%

我都係得9% 但應該夠時間既

得返3日,你諗住一日8小時

唔洗既,加倍左一個鐘10%冇難度
仲有幾日個100% event就無啦

生活撚表示冇分別

到而家仲係56lv

打算升到58算

打邊到,海賊?
得80攻擊連打頭盔族都好痛苦

生活撚表示冇分別

到而家仲係56lv

打算升到58算

打邊到,海賊?

蘇散 啲怪復活得好快,通常跟團刷,自己就開曬d卷,順便刷埋錢

冇得一步登天,慢慢黎 ,交易所一把+15主武都係5百萬左右,加埋+15副武,買兩粒紅珊瑚戒子,耳環可以用封印耳環,項鍊腰帶去交易所睇睇平平地又加攻,咁樣加埋一定過100攻擊力

冇得一步登天,慢慢黎 ,交易所一把+15主武都係5百萬左右,加埋+15副武,買兩粒紅珊瑚戒子,耳環可以用封印耳環,項鍊腰帶去交易所睇睇平平地又加攻,咁樣加埋一定過100攻擊力

https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bsn=19017&snA=1477&bpage=1&top=0&ltype=

貼埋link比你

80攻打頭盔咁勇猛?

打算升到58算

打邊到,海賊?

蘇散 啲怪復活得好快,通常跟團刷,自己就開曬d卷,順便刷埋錢

咁樣真係快wo,我去邊緣地區升,兩粒鐘先10%

80攻打頭盔咁勇猛?

係呀,衝過去放招梅花招SHIFT+Q,放完後退,CD完又再放一下

https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bsn=19017&snA=1477&bpage=1&top=0&ltype=

貼埋link比你

好的,THX
重新升隻法師因爲狂熱活動2星期就升到60,但係技能點得1100左右
https://youtu.be/kzrUNuiJ5qw

2次覺醒

唔係好明,舊招變新招?

女武神唔係好大分別
睇左成個鐘都唔知用咩職業好
邊隻最撚勁
邊隻最撚勁

男法
邊隻最撚勁

男法

黑騎
邊隻最撚勁

男法

黑騎

遲早nerf 我勸你揀啲鍾意既話就算,型就一世既

80攻打頭盔咁勇猛?

係呀,衝過去放招梅花招SHIFT+Q,放完後退,CD完又再放一下

老實講,有小小浪費時間
主要係唔夠效率
邊隻最撚勁

其實冇話邊隻最勁邊隻最廢
因為佢成日都會改呢樣改果樣
呢個版本勁 就唔代表往後都係最勁
最重要都係睇你鍾唔鍾意呢隻角色

呢個版本打怪勁就 男法 女法 女忍 武士
單挑就 獸娘 遊俠 忍者 戰士 魔女
團戰就 男法 女法 女武神 魔女
大約係咁啦 有錯唔好屌得咁大力

無梅花
女忍打怪勁?
真心唔覺
邊隻最撚勁

男法

黑騎

你講啊,泡菜果邊仍然係黑騎法師係頭幾位
邊隻最撚勁

男法

黑騎

你講啊,泡菜果邊仍然係黑騎法師係頭幾位

黑騎nerf 都唔會nerf太多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞