【台服】黑色沙漠#25 千錯萬錯都係世界嘅錯

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
本人已棄game
求食花生
最後就係瘋子哥啦

之前你比altc班智囊團起底,唔知有無起錯,

好彩都保留左幾幅圖,

睇個樣都係,20-25歲左右既人

不如你post果陣,我一齊post la

連埋你條女幅相都係到post埋

日日係世頻刷存在感,同工人佢地熟到咁,你覺得我會信晒你講野?

真係咪當我係工人la

最好笑就係,你擺上dc一齊笑,但我聽完真係笑返轉頭

其實大家都係同類人,打機唔靠實力,都係靠把口,

打架輸仲有把口就未輸

你覺得你識吹水,我會唔識吹

你放出黎自己諗一諗後果先
一陣我現實比咩人恐嚇,被人砍,你自己都有責任。
利申:我有頭髮,唔係光頭,

係唔係要玩到現實,你自己決定
點解呢度D人開始變到咁低質
最後就係瘋子哥啦

之前你比altc班智囊團起底,唔知有無起錯,

好彩都保留左幾幅圖,

睇個樣都係,20-25歲左右既人

不如你post果陣,我一齊post la

連埋你條女幅相都係到post埋

日日係世頻刷存在感,同工人佢地熟到咁,你覺得我會信晒你講野?

真係咪當我係工人la

最好笑就係,你擺上dc一齊笑,但我聽完真係笑返轉頭

其實大家都係同類人,打機唔靠實力,都係靠把口,

打架輸仲有把口就未輸

你覺得你識吹水,我會唔識吹

你放出黎自己諗一諗後果先
一陣我現實比咩人恐嚇,被人砍,你自己都有責任。
利申:我有頭髮,唔係光頭,

係唔係要玩到現實,你自己決定

我一直都好被動,你地想玩,咪繼續玩囉

原來你都識驚

比番個建議你姐,打機打到要真人,真係好低能
你放左出黎我點知有冇痴線佬搵我
你一放出黎,為左自己人身安全,我點都會報定驚,叫警察叔叔保護我 
花生友表示
先唔講咩公會恩怨情仇,打機打到要起人底,仲要起埋身邊人,自己圍內笑都算,仲話想公開埋出黎
咁之後要唔要po返黃大仙潮文回應你?
然後又要話好驚,乜乜77?

打個黑沙,表露晒自己心智未成熟嘅一面,定係你真係小學雞嚟??

歡迎插我話咩唔鍾意咪唔好睇囉,搞到成個連登生態低質晒
打J就有份
"...altc班智囊團..."
你班友唔係真係咁叫自己下化

我就唔知,我自己係精神病院半年都唔知
有呢個團
其實關於鳳凰會, 我一直覺得佢地可以帶返以OLG俾班街童辣慶ge感覺
不過搵呢D人黎做members, 不了.

我就唔知,我自己係精神病院半年都唔知
有呢個團

即係佢吹出嚟??
個故仔仲內有乾坤?
而且攻略組個GM係世界仔, 之前有講過啦
一打贏node就即刻上百度開post慶祝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞