【台服】黑色沙漠#25 千錯萬錯都係世界嘅錯

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
要爆既料都爆得7788,
無咩特別事都唔會爆,都差唔多走,繼續做cd-rom ga la

之後點做,你地自己選擇啦

貓哥打咁多野幫自己打完飛機話走就走
個post點算
今日出武士時裝
官方咁樣一日一套想點
我地都叫有人同情
你呢

我覺得啦,一個心智成熟,為公會著想既成人,就唔會好似你咁得寸進尺

講都唔講就kick鳩人,kick完人就問人做咩打你
跟住專登放條女係最出既位置,驚死我剷唔起佢咁,
仲囂張到,條女岩岩死完,又企返同一個位繼續釣,
初初我唔知仲以為有新外掛
然後你地就企d剷唔到既位,搏咩

之後又搵籽哥呢條傻仔黎密我,

人地公家機關都比我車過,但人地死左就上返岸,搵個靚位掛機,
都唔會係咩巴哈討拍

如果我係你,我會say個sorry退一步,知道對方可能係小學雞
當比派粒糖比小學雞咪算囉,
你咁樣除左搞到自己公會既人,對你地有咩得著?就係想引我上黎lihkg?
然後繼續增加仇恨?

公會廢唔緊要,但最多就係你呢種,又要臉又要廢,輸唔起果陣串貢貢

我通常就係你呢d公會,不如唸下,大把生活工會點解我唔搞,淨係搞鳩你地?

你自己退公會
係tg仲要派膠
kick你出tg群好正常姐
洗乜問過你
洗唔洗問下你老母頂唔頂得順
我屌你老母

出黎行生死有命,可唔可以唔好講屋企人呀!人地生個弱智仔已經好橙嫁啦!仲要周圍比人小。

生到隻貓咁撚弱智
我認為佢老母都有d責任
無咩特別事都唔會爆,都差唔多走,繼續做cd-rom ga la

自我中心到
你唔係到無人推post

睇左咁耐
你爆既料就係: 你係智障仔
貓哥唔好離開我地好無?
好耐未見過一個網上咁惡既人
睇到我都有少少激動
想加入你個咩黑暗會
hea玩>all
打成堆字, D「真相」bias到爆, 可以傾到D乜?

自我中心到
你唔係到無人推post

睇左咁耐
你爆既料就係: 你係智障仔

推post
18頁仲嘈緊
18頁仲嘈緊

我認真問問題
打成堆字, D「真相」bias到爆, 可以傾到D乜?

咁佢覺得d料好猛好爆 無計嫁wo
你地班人又要貓哥出圖,貓哥日理萬機,日鳩日返7-11又要拉facing 又收銀,早更又要疊報紙,邊到咁得閒搵張堅料出黎同你地嘈姐,求其搵張打錢車,底線幾個名咪算數囉!
你地班人又要貓哥出圖,貓哥日理萬機,日鳩日返7-11又要拉facing 又收銀,早更又要疊報紙,邊到咁得閒搵張堅料出黎同你地嘈姐,求其搵張打錢車,底線幾個名咪算數囉!

乜野都隨隨便便
邊有人比面
沒人比面
塊面邊得黎幾吋厚
好撚低質 掛黑色沙漠個名呃人入黎睇小學雞打飛機
成個POST冇咩幾個留言討論隻game

垃圾game有咩好討論

垃圾game有咩好討論

討論下先
買隻王鞋 預購幾多錢好
試玩完7日,想問我應該買最貴果個包然後再補d珍珠去買d負重果d好
定買最平果個包然後買珍珍珠去買d負重果d好

你可以買平d個個先 如果覺得唔夠用可以補錢upgrade

打咁大篇野都唔知點跟
其實我入黎依個post都係想睇/傾有關黑沙既野,唔係想睇人鬧交
原來所謂既爆料 就係係到寫小學雞日誌
描寫毒男 内心深處既FF大冒險

全世界都比你排斥 斷章取義我又唔會嬲 我都廢事應你
滑滑貓個陣派完膠比人屌 依家先黎發難 我明白都忍左好耐架啦
但就無謂逼其他人睇你啲真實爆料啦
其實我入黎依個post都係想睇/傾有關黑沙既野,唔係想睇人鬧交

sorry

如果block左滑滑貓 我諗其他留言都好正常

sorry

如果block左滑滑貓 我諗其他留言都好正常

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞