【台服】黑色沙漠#25 千錯萬錯都係世界嘅錯

1001 回覆
10 Like 5 Dislike

台仔工會穩定發展中 平時無人會拎工會錢
前幾日出左2千萬糧都滿足

有無人可以講下連登公會既關係,佢地唔係友好咩,做咩返晒面
利申:我個名

想八卦

順便想問下 有冇人有上面篇野既懶人包 長到嘔唔想睇

好似係上個post
[url]https://lihkg.com/t/298281/33?post=8e829192dc05f215eff339d0dbab4b8371a30b5d&highlight=1<br><br>
[/url]
呢到開始

指岩岩上面篇千字文 有冇人已經解讀左 可以用幾句寫出黎

因愛成恨 好似係

我都覺佢因愛成恨

俾女飛?

HEHE
要打又好 要殺又好 剷釣魚又好 比人剷又好
GAME內解決
上黎嘴炮有乜謂

BTW 香港人打機真係極品
見過唔少香港人打online game 嘴炮都係嘴人現實生活
特別係呢種 FD完(例如同一個會/同一聯盟) 然後第日反轉豬肚 就攻擊人

再次利申 56LV 無入會邊緣人

大家都係連登仔,好笑野梗係拎出黎一齊笑ga la,
又有乜所謂
岩岩就去蘋果見左份ga la,多謝關心

而家就係度大家都係連登仔認親認戚
要打又好 要殺又好 剷釣魚又好 比人剷又好
GAME內解決
上黎嘴炮有乜謂

BTW 香港人打機真係極品
見過唔少香港人打online game 嘴炮都係嘴人現實生活
特別係呢種 FD完(例如同一個會/同一聯盟) 然後第日反轉豬肚 就攻擊人

再次利申 56LV 無入會邊緣人

其實真係得佢一個係咁 其實打機都咁嘅時候現實會點我想像唔到
岩岩回鍋玩番 覺醒左梅花 但係用唔慣
無吸血 唔夠氣 同埋把覺武未強無乜力水
結果都係用番刀劍 打到而家成70% exp
想請教下巴打覺醒武點接招
同埋想請教下主武副武覺武 谷邊把上真3先好d

通常啲人衝裝唔係幾件一齊衝咩

即係上晒真2 再是但強 衝到邊件就邊件?

即係上晒真2 再是但強 衝到邊件就邊件?

以前見人衝真4紫裝都係咁
4件一齊衝 邊件上到就邊件

不過武器啲月餅錢
以後大家打機打到悶 打句召喚滑滑貓 就有長篇小學生日記睇
ga la

好撚頂癮

篇野又長 有人QUOTE之餘仲要下下要等人翻譯先睇得明 好撚煩 邊個召喚唔該順手翻譯埋唔該

篇野又長 有人QUOTE之餘仲要下下要等人翻譯先睇得明 好撚煩 邊個召喚唔該順手翻譯埋唔該

翻譯結果有啦!其實都係隻貓係到叫春姐。

打怪59之前通常都係
shift+lmb>shift+q
s+f>shift+f>f
shift+rmb>lmb
呢三套loop就係
得閒用下招乜鬼野烙印黎回下鬥志
其實爆下野笑下又有乜所謂
你地唔想睇,班無ac既cd-rom不知幾想睇
贔屭先生又想睇

下次不如講下日本妹呢條毒撚啦,好嘛

加油
排左公立醫院未
傾返黑沙 等個post 沉底

係隻game到冇人理 咪上黎叫下春

滑滑貓: 咪拉住我啊!!!!! 我要爆料啊啊啊啊!!!!!

佢仲要去蘋果見到,真係令人羨慕。

大王 雖然隻傻貓話你dse雞
但好明顯你諗野都成熟過佢
支持你嫁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞