【台服】黑色沙漠#25 千錯萬錯都係世界嘅錯

1001 回覆
10 Like 5 Dislike

直接買最抵
不過可能你想享受升LV就另計

買個60lv acc
升61有排你享受

我就係咁
無心機升

幾錢
我fd收左個60梅花萬8蚊

咁貴

佢個角唔只咁小野
58遊俠 57忍者 59劍士

買個60lv acc
升61有排你享受

我就係咁
無心機升

幾錢

咁貴

佢個角唔只咁小野

有齊王防但唔知有冇庫屯

我就係咁
無心機升

幾錢

咁貴

佢個角唔只咁小野

有齊王防但唔知有冇庫屯

買個60lv acc
升61有排你享受

我就係咁
無心機升

幾錢

咁貴

佢個角唔只咁小野

有齊王防但唔知有冇庫屯

都唔抵玩啦

幾錢

咁貴

佢個角唔只咁小野

有齊王防但唔知有冇庫屯

都唔抵玩啦

呢d game買ac有咩樂趣

幾錢

咁貴

佢個角唔只咁小野

有齊王防但唔知有冇庫屯

都唔抵玩啦

台伏生態係叫抵既
見過差唔多裝 放緊3萬蚊

幾錢

咁貴

佢個角唔只咁小野

有齊王防但唔知有冇庫屯

都唔抵玩啦

呢d game買ac有咩樂趣

冇, 育成驚
連登收人啊喂
新加入新人 56LV魔女 有冇公會收留小弟

再次感動世界
一排無入黎推得咁快 原來有貓叫

再次感動世界

公會名黎? 我點加你?

再次感動世界

公會名黎? 我點加你?

密我家門
最後希望
作為舊同事,我無殺過你架6833

試下叫名劍班人唔好咁玻璃心
個陣我做醜人,而家針我殺?

試下叫大丁勁返少少 又要垃圾又要咁多野講
你都識講你做醜人啦 唔針你針邊個
不如諗下自己點解咁黑人憎
玩到好悶
收左隻人機已爆咁

面板幾多? 幾錢收左

200 200 290
60級

幾錢?

有性趣收?
大劍黎
屌 聽日又黎個all in or nothing
衝真三
又到左萬眾期待
貓哥主場既吹水鳩嗡八卦環節

係啦,但其實講黎講去都係鳳凰會,感動世界呢兩個垃圾公會

話說我以前係感動世界公司都返左個幾,定幾個禮拜工

感動世界唔知做乜鳩,成日拍鳳凰會馬屁,
我唔明點解一班阿叔會咁崇拜一個中學雞
可能唔知佢地心目中既大王只係個中學雞掛
但就完全無提過精神病院,問問題呢d,咩原因我就唔清楚啦,
我話入精神病院果陣,班友對精神病院d野一d興趣都無
個TG除左日日傾咩AC好買之外,就成日吹奏工狗呢條DSE中學雞
點樣打到COOL雞仆街呀,
又話射Y哥本身玩狂戰,比遊俠打到仆街轉玩遊俠,
然後酷雞就比工狗收皮,好撚好笑
5個打1個,係人都收皮啦 ,
但我1個打你地57個,反而比我打到上黎取煖
唸住夾埋lllll收我皮,收唔到之餘仲個個比我串到又block又剩

我再睇睇之後果D片
工狗同戴宗呢兩條dse雞係海地爾PVP場同COOL雞隻馴獸隻揪,
連一套都唔死,仲差D比COOL雞反殺,跑返去安區

而黑沙呢隻GAME,不嬲都鬥裝ga la
勁係指你追裝既能力姐
但感動個tg成日有班傻仔好傻好天真
以為隻game有技術成份同職業強弱可言,
根本就無,最多咪唔同職係唔同場合有優勢,
成日搵埋d無營養既片黎睇 ,睇下人地咩裝,自己咩裝先啦
唔同場合上,兩邊對戰都有雙方既職ga la,
大家都有ga野,職業上又有咩特別優勢?
最後點分勝負?咪又係靠裝
你裝勁咪勁囉,d裝點先勁?
學宗哥同工狗兩條傻仔考完dse後去做廢青囉,咁你地咪有佢地咁勁囉
無廢青做點算,你地都幾醒目一早做緊,買ac囉,就係咁簡單
工狗應該就放ga la,到時搵佢買la

可能工狗呢條DSE傻仔曾經係到講自己500幾面板
感動班友就個個射晒
500面板?真3王裝,真4武器,
古代兵器同守護者印章,同攻防副武,+多兩粒真3紅珊瑚戒呢D垃圾貨
呢d裝是鳩旦都500啦 ,勁少少咪塞多隻+2食人戒囉
我係鳳凰會果陣,工人最撚鐘意玩呢d又攻又防既裝,
其實呢d裝打新手就真係幾好用
但睇POST隻食人戒衝+2好似爆撚埋真係so sad ,
係純開post求慰,定知我望緊post又係設計個個局引我上釣呢,
班友醒到咁真係唔知
應該就唔會係想係感動班友面前,隱藏實力ga la,
係既話點會刻意話自己500面板

而工狗呢,目前lv59,可能60埋,生活白痴黎,日日淨係識農怪,
果陣好心提點下佢拎d貢獻拎去挖下野都好,好型咁答我佢唔係生活玩家
百鳩幾貢獻擺係到,唔知係咪有息收
最後為左要整改良石,人手挖左成日黑水晶,見佢好撚辛苦先整齊
玩到而家都唔知有200貢獻未 ,
前排都睇佢係到呻垃圾game,
咁玩法,農怪農成日,農完d錢衝一衝就無晒,咩game都垃圾啦
以佢咁既智商,
放榜之後都應該疊埋心水去同佢個fd番薯鳳無雙一齊返學讀ive做同學 ga la,
唔讀ive邊有時間keep住追裝

其實每個player剩刷到lv59獲得既錢量都唔會差好遠,
唔係on9到下下玩0層衝裝,
唔係學人玩預購,黃飾,食戒,呢d越級裝,到你班感動傻仔59果陣,
跟呢張表出,個個都500以上勁過工人ga la

最後啦,係感動到都有段小故事加插
就係有次去打錢車,唔知點解見到同事比lllllll殺左
去到果陣,先知原來llllll,公狗隻狗,我既舊老細戴宗班友係果到搵人殺
係到有講有笑,轉頭紅名就認色唔認人,自己友都唔放過,佩服佩服

辛苦晒
有無人知惠康幾點開?
有無人知惠康幾點開?

有廿四嫁嗎!
有無人知惠康幾點開?

應該12點
紅珊瑚同古代set真係洗面板神器
個數字係幾好j既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞