「月經」移英車主討論區6

1001 回覆
6 Like 9 Dislike
巴打自己放係點做開?
影相放autotrader 然後等?
好似話要去下MOTORWAY 轟返轉清清
講問一下
我依架係P牌,如果換英國牌咁需唔需要申請TD320去證明我個牌係香港考?
有冇P牌換英國牌既可以分享下?
感謝
TD320都係$20,唔好慳

上星期擺左架車上carwow賣,比reserve 個價高賣左,等緊dealer contact我收車 擺上carwow好似方便啲,擺上auto trader private咁賣又要比街人試車又緊比人偷車,carwow禁幾個制影幾張相就得

dealer 收左架車後再update 有無搵籍口唔俾足咁多錢
TD320 除左證明你牌齡
仲證明個牌係邊度考
如果DVLA問你個牌係邊度考就要俾埋佢睇
恭喜
有消息再上來update
果張叫TD573駕駛執照細節證明書
要$160,唔係$20
TD320係申請攞TD573嘅form

鍾意可以申請埋
p牌冇牌齡俾佢食我就覺得可有可無
我老婆p牌冇俾TD573樣換到牌
(佢有黃紙必要時可以證明個牌香港考不過DVLA冇問)
係咪影相擺上carwow等人收車收錢就得?唔會有人試車?
係呀,就咁影相擺上去就得, 第二日就會由dealer 出價買你架車,價高者得

我仲等緊dealer過黎收車,應該呢個星期內就會搞掂,收車果陣會做一次inspection, 睇intro話如果所有野match 架車既condition就會20分鐘內過數到戶口
如果買hybrid
買番瘋田好定試下hyundai, Kia 個啲
日產部e power qq聽講幾好
請教下換軚粒nut有wheel lock, 點樣可以配番粒岩既?
俾返架車人啦

E power係幾好嘅
香港渣過note epower
QQ EP仲要幾大力
應該爽過Note EP 唔少
我架車有個位比人整凹左少少
一個厚子筆粗度左右
放上Carwow 係咪有得影埋呢啲缺點位?
免得過都唔想Dealer 黎到個位又再壓
使下處理左佢
平方法凹 上Amazon 買dent remover,
如果甩埋油就買點油筆。

太大既搵車房報下價。 你同仍佢講臺賣車執仍佢就明。

如果架車幾千磅就算9數。

另外你上webuyanycar都大約估到價啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞