「月經」移英車主討論區6

1001 回覆
6 Like 9 Dislike
做自己既hpi check
所以先要請教下巴打
好驚入錯charge zone又唔記得比錢
Dartmouth鄉下地方都要收費?
行緊70mph cut 線兼收停出迴旋處真係試車咁
一東一西爭好遠wor
尋日考完牌 想買架平車玩下 有野想問

1.呢度買車興唔興講價?
2.而家唔係住ulez附近 可見將來都唔會 如果唔買ulez free車會唔會後悔?
1. 可以試下講,我架車approved used係講平咗200鎊
2. 點都買ulez free車啦
你點知黎緊會去邊
基本同上

1. 價一定會講,同埋肯定有少少嘢去到現場先見到,本來二手車呢啲就唔係完全公開市場明碼實價。

2. 一定要ULEZ free,因為幾個城市都講緊呢兩二三年搞類似ULEZ嘅Clear air zone,以英國行政習慣最方便一定要照抄ULEZ標準,另外如果你住England東南面嘅話,應該總會有活動要出入London先係,就算係泊Westfield轉鐵路你都要ULEZ先入到去泊。
ulez只會越來越大
重有其他城市都有類似嘅clean air zone
各位如果要去啲揸車3-4個鐘頭嘅地方,會揀揸車定搭火車?
如果要搭火車但轉車嘅話, 我就會揸喇
今晚渣m路 勁撚大雨 仲要冇街燈
要開到個雨撥最快每一秒撥一次 加Demister 最大先勉強睇到幾米前既路
再加上右快線d車濺起哂d水花 好似浪咁拍埋去我車頭玻璃 即時失明1秒
真係靠路感同望住google map條線去扭軚
好撚癲下
London去Manchester ?
我揀揸車 可以認下路
唔係
我會揸車
火車都唔平la,又要轉兩次
揀行M路都唔會好辛苦
睇下去邊
有得泊車梗係自己渣
請問有無人買過日本水貨7人車,如Estima 等….?
想買部6-7000鎊嘅歐洲自動波4-5座位私家車,請問有邊啲型號可以推介?
Toyota Yaris 係咪好多人偷catalytic converter??
呢D野睇你住邊
LONDON成街都係TOYOTA HYBRID
多人用的車一定大機會畀人搞或偷,至於偷唔偷著你嗰部就睇你嗰區,所以保費唔同地區都有咁大分別
睇年份,而家個converter入咗engine bay
無咁易偷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞