「月經」移英車主討論區6

1001 回覆
6 Like 9 Dislike
有冇ching知如果係其中一部average speed camera
超左速到36 左右
之後係下一部之前收返油去30以下係咪都中招
唔一定,要睇有無開
英國好多地方都係擺留
雖然都有好多地方長開
唔該晒希望hagley road個個冇開
新手唔識車
如果想買混能車 車價$4000鎊內有咩選擇
LEE個價會唔會好快到期換電
哩排做左個test 分享下,
以前睇過啲loal forum話,全英國嘅diesel 不論咩油站其實都一樣,最多有啲唔同嘅添加配方。而BP diesel premium 係最靚(聽講,petrol premium Shell 好啲)

用左各三缸做test, BP premium 比regular 油耗少ard 7%, 而premium 比regular 貴7-8%
咁其實無貴到,但對積碳有可能有改善,尤其缸內直噴
見寶馬forum 好多人都會揀premium

有無其他師兄有做過類似test
£7000好大可能係同車型有關
同埋你應該好後生
揀d insurance group低過10既揸住先啦
仲有你未有野做,係咪得於冇收入先
有樣野叫independent means
係兩部機之間既平均速度
Birmingham嗰條?
我唔知有冇開,但見average speed check我從來唔敢博
祝好運,但係city 真係
真心一問,有冇人試過car leasing/car subscription?嚟緊想租6-8個月車
Prius 行幾多到要換電
Toyota says a Prius battery will last between 100,000-150,000 miles or between 8-10 years. However, there are owners that have eked out far more mileage, as well as others who’ve reported fewer.
有冇人試過?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞