(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區190新手問嘢睇#1

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
兩邊都仆街
但我只係針對臭雞
唔講邊個岩邊個錯
PO曬D對話出黎想證明自己係有貞節牌坊?
真係有人認同佢唔係臭雞?
無縫點都講唔過架啦
健身雞d 道德觀念會唔會同正常既人相差咁大
就算真係一分完手先對新仔有好感,都係當人水泡
可能未一齊都扑得
睇完仲覺得佢好臭雞
條新仔今鋪辣著隻癲嘅
睇下玩幾耐放返出嚟
noside 推佢未小事,比我就成支bar 打埋去賤女人唔教訓唔得

撐你呀noside
未一齊都扑過啦,不過唔止係同Nathan姐
其實個個都扑得
師兄仲有幾多組
練bench press就係為咗推依啲賤雞
nathan今次負面宣傳
支持女方, 又唔係靚仔 分手米分手
比我就攞隻臭雞olift ,大大力鋤落地呀
Bodybuilder 死肌肉應該玩唔到olift
原來條女係對noside太過絕望
咁多離離合合係邊個到死心啦
兩個溝通方式都唔健康,成日講晦氣說話
所以條女先咁快同左Nathan一齊
同埋發現兩個英文到搞唔掂

條女可能覺得咁快同另一個一齊係對noside嘅報復,但最後輸嘅都會係佢自己,未heal 就咁快開始一段新嘅關係

結論:Nathan條臭賓州係水泡 乘虛而入應該狗公嚟

Btw有冇人知佢哋話咩貓嘅事係咩嚟?
有沒人睇左條女堆新story 好撚唔明
講真 我需然唔係好明條女講乜春 但睇落noside都算大方
報復呢隻字 完美演繹左條女嘅心態
Nathan 就好
毛啦啦有閪屌
條條女想換賓周插都係講呢d 野架,要留意既係佢既行為,而唔係佢既睇法
睇咗
結論:其實佢哋兩個都仲好愛對方,但條女心水好清知道就算愛對方noside暴力有問題都係唔適合,所以搵咗個水泡
Noside後悔自己嘅暴力,但錯失左就錯失了

終極大結論:Nathan is water bubble

Btw真係唔建議英文差嘅人再用英文溝通
妻離 子散 可惜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞