(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區190新手問嘢睇#1

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
有隻波波球周圍走
spot我飛
https://youtu.be/ZhgYzA2IGVc
原來之前Calum斷手段片格離就係C Bum,點估依家一個係天一個係地當時仲吹到Calum係Arnold 2.0
條友真係似Arnold
記憶中就係呢個時間點之後下沉,陽光男孩變左做白卡佬
啱啱睇佢IG好似又變返正常人
又係二頭斷左?
斷完二頭好返 死左隻狗 之後去攀岩斷膝頭 之後癲左吸毒 係街用匕首降住人 比人拉左
之後更加癲 之後就跳樓(2樓) 而家好返就復出

一開始gym個時佢係我偶像 初出呢條片個陣都仲未識cbum
Thank you for being musclar有冇巴打明
https://youtu.be/Pwhh8tSwzDI
呢段片以前成日J
俾條成身肌肉嘅大隻佬用把刀降條頸會唔會有ptsd
有冇人想一齊夾運費買inzer
唔會 可以智取屈佢速
唔是斷膝頭之後死狗?
定係佢有過兩隻狗
係 連登仔一拳快過conor mcgregor
Chosen one
Rfess -> shrimp squat -> pistol squat
啱啱睇緊石哥同Amanda ig,心諗以前先得幾千,點解突然間變咗過萬followers

點解要淪落到要買followers一睇就知啦師兄…..

買sbd,信我

inzer要扭螺絲勁唔方便, sbd可以直接扣第二格較鬆緊

squat 同deadlift唔係同一個鬆緊度就好麻煩

同埋買左inzer會成日心思思想上sbd,影響精神健康

最後,inzer要等三四個月先會發貨,你集運再要等多一兩個星期先到香港,條腰受傷再好返條Bell都未到
師兄想問吓護膝嗰啲係咪都其實買咗好啲,通常淨係top set 先帶定係帶足全部
但係啱啱睇完SBD官網都冇貨🥲
但佢黑Lin + 大黑雨雲呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞