試當真(暫名)[認真試下.試下認真] (67) 泰妹快閃北海道的聖誕禮物

1001 回覆
36 Like 175 Dislike
洪仔
係咪含爺出品
含爺 係咪修仔idea

杜汶澤新戲有唐記主演
睇黎又做渣男
無人睇0姐上jfft玩芝士大盜
阿Moon成日都係咁
淨係答 係同唔係, 最多係講答唔到
佢就成日講多咗
"有電就有聲"....."點解你地唔問下外型?"
含爺食左死貓
每次講阿Ted就好好笑
試吓遮住對波
Cathy終於肯公開啦咩
未同個ex分手已經上人哋屋企扑野
仲要扮分咗手一段時間先一齊

咁sweet一齊去旅行呀
O姐喺度肯定同修哥鬧交
有幾差? 70分樣+200分奶奶
對住d 早洩地盤佬,你想有咩反應
而家謝票場氣氛幾好,無之前咁拘謹,唔知呀修係咪都諗緊想改變下氣氛,大家free啲,以前氣氛有啲拘謹,大家講嘢會有啲悶,有呀moon係到主持好好多,有啲位大家講完冇嘢講,會即刻問吓其他嘢冇咁deadair feel,同埋今晚呀慈好high變返初初傻吓傻吓咁,好有feel之前呀慈太正經好似冇咩爆點
坐喺墊上好free咁talk係氣氛好好多唔會咁開會feel
唔止阿慈,caca都放鬆咗好多講多咗好多嘢
如果有埋locker/豪波/㬾就實仲好氣氛
Locker上次個fun fact笑死我
坐床墊同以前打住邊爐開咁chill
冇人覺得佢認真先最好笑
豪波:我以為你講配音片
其實我到而家都冇辦法相信牙發係2x碎…
https://youtu.be/FyAJSlFoxHo
試乜都得《LD發,就決定是你了》|試當真
1月9日
彩色 | 2023 | #戰鬥、#育成、#獵奇 | 粵語 | 中文字幕 | 10’27 |

故事簡介:
一個來自北葵涌的2x歲大朋友,正朝著小精靈世界冠軍之路邁進…

主演:
L.D 發 @ld_fat
火柴 @matchachet
許賢@official_huiyin
我覺得暫時最好睇嘅記錄片
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞