試當真(暫名)[認真試下.試下認真] (67) 泰妹快閃北海道的聖誕禮物

1001 回覆
36 Like 175 Dislike
除左testing video都無片有呢個待遇
仆街 真係牙冰劇場

https://youtu.be/pLXWWCPE2bc
阿冰好似俾人綁架咁
係差在冇張黑色sofa
會唔會中版權收場…
https://youtu.be/C5-eaKs0o8Q
試音片《買場備戰經濟學(DSE必看!)》| 試當真
2月1日
彩色 | 2023 | #買場、#荷蘭式拍賣、#經濟學 | 粵語 | 中文字幕 | 5’47 |

簡介:
4條友買場溫習,遇上經濟學難題,最後更要着草走人⋯⋯

聲演:
@official_huiyin
@official_sochiho
@ernest_pch
@gowyi

試音素材:SLAM DUNK(スラムダンク)
係我問題定咩
好似求其剪同配咁嘅
我都覺得今次配得好hea,
對話同d 素材又好唔夾.
https://www.youtube.com/watch?v=rmnzzV3DH08
彩色 | 2023 | #友情、#處景劇、#社會 | 粵語 | 中文字幕 | 9’ |

故事簡介:
大都市裡,朋友就是你的玩具。

主演:
許賢 @official_huiyin
蘇致豪 @official_sochiho
林家熙 @locker_94
潘宗孝 @ernest_pch
L.d發(xx)@ld_fat
鍾雪 @chungsaid

終於搵到鐘雪拍劇場,上次校花校草綜藝真係浪費哂
呢條唔識欣賞
一兩句hea/lur利會幾好笑,但成條片都咁就好難睇得哂
史上最悶配音片
果粉啲tee柒到咁都有人鐘意
條配音片係咪冇稿一take過
又係村民贏編試
喺邊度睇?
不嬲都圍內贏㗎啦
《輸入中,,,》唔係圍内人贏喎
又老屈
睇死個設計tee一係村民一係果粉贏
編試重啟後已經投咗7次,有6次都係村民贏
有鬼七次咩,搞左五次,得三次村民贏,同埋講真,有咩問題?睇返村民投稿量,佢地大機率羸好正常,你都要睇返每月有幾多公海人或普通會員投稿先得架
唔係寫得好,反而寫得多就易啲贏
講到尾咪又係盲撐自己人
今次贏嘅劇本超過一半投佢票嘅人都唔係村民
點樣盲撐自己人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞