試當真(暫名)[認真試下.試下認真] (67) 泰妹快閃北海道的聖誕禮物

1001 回覆
36 Like 175 Dislike
果時話過可能會出啲短綜藝
不過個channel本身點都係劇場為主就應該唔會變嘅
其實要試下轉型雙線啦
Youtube最好view其實係綜藝類
何求幾好喎
修承認 為咗擴張衝咗兩年而做唔到穩定Channel劇場嘅質素審視,依家走咗大班觀眾係要做返啲花臣㗎喇。

但其實如果上年已經肯咁做,Jessica 慈依家未必係依個位 至少Ca都會好似9896咁衝咗上去。
大部分試當真觀眾都係由劇場入坑
香港又唔係有好多個用劇場做主打嘅台
用多啲資源穩住劇場質素觀眾自然就會返嚟
搞太多類型嘅片只會又變返上年咁顧得一邊又顧唔到另外一邊
劇場質素唔係話穩定就穩定到
不斷請幕後 但keep住交到課嘅編導都係得嗰5個
豪腎啲片不嬲唔係多人睇嗰隻 ellen上年都話樽頸
都唔講觀眾會唔會厭
我諗熊仔頭影響咗修 都係劇場起家沉咗做綜藝做返起

其實試當真自己試玩毛都係成功例子
不過對上一集已經差唔多半年前
如果拍到類近效果同產量高啲嘅綜藝嚟一定係好事
今晚九點
Angelina 主持

https://youtu.be/JWSHlYSRL6k
要爭取表現了
花草唔係好多機會出鏡
冇0姐 點算
聽講BK好快完 好似10點半
俾幾千蚊真係不了
Jessica唔係姣溝老細遊學修,比綠帽劍佬戴,都唔洗好似今日咁折墮
淨係記得之前YT睇過有段片
最後受訪嗰位大叔係聽緊JFFSong
https://youtu.be/j3qNYaI-7tA
試乜都得《你聽緊乜歌呀》 |試當真
1月16日
彩色 | 2023 | #街訪、#音樂、#品味 | 粵語 | 中文字幕 | 3’ |

故事簡介:
Ho gor bei yun mun: lei ten gun mud gor ah?

主演:
蘇致豪 @official_sochiho
Jessica咁冇character 其實點都唔會去到kayan個高度
呢到由開頭賣廣告(天能2 殺手豪2 歐國賢)嘅劇場被屌唔好睇開始已經講係需要編審,可惜唯一編審阿修由久天長地 1026 NFT 實謝 校花校草 我們最快樂 之後先pick up返。

大多數觀眾 少睇咗原因都唔係公關災難 防疫鬆綁 世界盃 慶祝節日,而係劇場質素飄忽。
去唔到kayan咁但相比之前尤其公開戀情後人氣跌得好勁。仲有好多痴線佬群起唱衰。
公乜嘢開
以正視聽,Jessica係俾人踢爆同自己公司大老細有路,先逼住認喺埋一齊

貪錢淫娃就係要多啲人知佢幾衰,唔係嘅話俾你啲啲狗公洗2洗又攞貞節牌坊做返清純少女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞