試當真(暫名)[認真試下.試下認真] (67) 泰妹快閃北海道的聖誕禮物

1001 回覆
36 Like 175 Dislike
修唔講豪哥都唔知佢說好香港故事啦
公海個po個個9up互含都可以上足三日熱門真係好撚痴線
根本就係
同埋每集被欺凌果個先係主角, 最多戲份, 最多發揮
好玩唔玩玩屎???
https://youtu.be/IBihGFiJRds
試乜都得《廁所的屎,你我的事》標語創作比賽|試當真
2月6日
彩色 | 2023 | #屎漬、#標語、#你我的事 | 粵語 | 中文字幕 | 16’ |

故事簡介:
在屎漬的衝擊下,試當真發起了廁所清潔標語比賽。

主演:
游學修 @neoyau19
許賢 @official_huiyin
蘇致豪 @official_sochiho
潘宗孝 @ernest_pch
陳苡臻 @krisssica
倪安慈 @ngaionchi_kathy
kayan9896 @kayan9896
陳穎欣 @yannyyc
陳穎賢 @wing_chan_
Ellen@gowyi
L.d發(xx)@ld_fat
Nero @nerororo
贊師傅@jencfu_football
阿Ted @ted
細Yu @mdlymw
Why Sir @wh.yin
文Sir @empatharvey
狼少 @wolf_of_chan
Wilson
試當真仝人
呢啲屎尿嘢就搵到9896番studio 拍
好中意今集腎仔vlog個句
「其實好唔好睇我都會拍,我盡量令佢好睇啦。」
雖然佢唔會mon post睇到早排啲人捽佢足球片啲view 但都算係無意中回應左
欣賞佢唔係一味追view數,而係趁有資源去拍一啲自己有興趣嘅嘢

追view數就辛苦啊修喇
修一月5條 休漁期後真係力盡
黎緊可能又要不穩定返了

不過點都好 respect許賢同豪哥
啲片唔viral但真係有唔少係深度或藝術向作品
乜都試夠多元先似試當真
阿慈竟然會屙爛屎
近期笑得最開心嘅片
好撚好笑
試當真返哂黎了
試當真越嚟越多人
幕前13個
幕後應該2x個
校花校草18個(唔計冠軍)(如果只計會考慮簽果d應該都10個)
其實規模都真係好勁
校花校草數少咗-個

未簽嘅花草好多都有正職/番學,應該會部頭客串多過正式簽長約
9896 ig真係del哂啲合照了
仲算唔算9up

冇計
呢啲本身咁高調曬恩愛嘅
如果散時一定係咁俾人講啦
明明頭先睇都仲喺度
出完cover就del晒
肯定好傷心先會咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞