試當真(暫名)[認真試下.試下認真] (67) 泰妹快閃北海道的聖誕禮物

1001 回覆
36 Like 175 Dislike
唔識咪收嗲由佢run
係到鳩噏把撚咩
同埋你咪屈 成日見到你屈
未就係問你同緊幾時比囉你同啱啱出高峰期比點都冇得比㗎喎,channel穩定咗超過一年都係十萬廿萬view,持續成年有多啦喎
都話你係愛阿修同試當真㗎啦
就以廣告收入為例
你有實質數字咩
點解你講就係權威
人地講就係唔識扮識
連吧吧quote自己都話吓收咁貴
意思係咪我哋只可以「正常」討論片
其他一概會冒犯到你
你究竟當自己係邊個啊

你又點知其他人唔識
而你又憑咩覺得自己識
好想知現實中你身邊D人點頂得順你,好可怕
求師兄千萬唔好生小朋友
邊有冒犯 你有你地講 我有我笑
定我笑冒犯到你地
你係咪搞錯左笑嘅意思
係咪笑得太撚串
下次會收儉返啲
有實際嘅數字咩
佢講到咩高過哂人地幾個Channel加埋
迫住我都要用haters果句
試當真有佢呢啲柒到盡頭盲撐fans
真係非常趕客同埋令個channel好感度都直線下降
屌你老母,又係你啲條戇鳩仔
No la
我懷疑你以為任何句文加個「」就會變左係好笑/講笑
淨係計上年 應該多過Jfft+熊仔頭嘅
熊仔頭熊館啲view好勁 但啱啱做起就休息
Jfft始終偏門小眾
但都開始多藝人上去宣傳
之前同試當真一齊開live sell fifa已經多人睇過試當真

小薯茄就應該贏唔到
明日戰記 飯戲攻心 鄭伊健 collar全部上去宣傳
完全食到晒娛樂圈復甦條水

試當真第二年冇乜成功嘅突破做到出嚟
叫做第一年個底夠厚頂住
唔係講緊廣告收入咩呢三台加埋小過試當真唔出奇喎,果d咩collar嘉賓上去宣傳關咩事又唔係有金錢交易
傳統媒體藝人去得網絡宣傳唔通真係同小薯茄講我帶曝光比你 你免費拍條片幫我宣傳新戲 演唱會咁咩
就係會咁古天樂黃秋生夠上我地台,唔通我地有比錢咩之前一週年show我地上小薯茄宣傳唔通又有比錢咩,咁計較四台聯播唔會成到事啦
師兄
古天樂同黃秋生係幫手去推廣校花校草(試當真)
上面師兄係講緊D人上小薯茄推廣自己wow
你個比喻會唔會太屈機
所以我咪話我哋比唔係佢哋比囉,講緊個關係唔會有錢銀,何況黃秋生一樣有上嚟推廣,條豪仔演技大師班,仲有明日戰記嗰陣古仔本身都諗住過上黎宣傳只不過古仔放咗飛機,如果呢d係job嚟點會咁撚兒戲
大佬呀,古仔鄭伊健呢啲級數上你台要俾返錢你唔好玩啦,佢肯俾小薯茄都唔會收啦下話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞