試當真(暫名)[認真試下.試下認真] (67) 泰妹快閃北海道的聖誕禮物

1001 回覆
36 Like 175 Dislike
不如現實啲, 唔講遠,
數下兩個Channel 2023年肉眼所見呢十幾日有幾多個廣告啦
小薯茄-----
IG廣告:
匯豐信用卡
得果定

IG+YT廣告:
艾粒演唱會去上宣傳演唱會part3
日本Liese泡泡染髮
HKDI課程
-------------------------------------------------------------------
試當真-----
IG廣告:
IG+YT廣告:
笑鳩你地還笑鳩你地
盲撐還盲撐
建議學下分先
上冷笑話個價同9896求其出個ig story已經差幾倍
許賢豪哥 ASAHI 廣告
Stone 恒生廣告
睇十幾日有咩意思,你要數就數成個2022年
小薯茄網絡龍頭
搵第二個channel都唔會有呢個宣傳力
你啲電影演唱會幾千萬收入又趕住上
點會一蚊唔收同你宣傳咁著數

本身電影演唱會就預好多錢去做宣傳
反而啲大明星去小薯茄宣傳未必對小薯茄好大幫助 網絡本身已經係佢地地頭冇人唔識 有嘉賓有時啲片都唔係好睇咗

同埋古天樂鄭伊健係最紅嗰啲
次一級仲有艾粒劉以達欣宜 yoyo sham
呢啲已經冇咁大誘因去做免費宣傳
師兄啊
唔好成日將一D你認為或你覺得嘅嘢
講到一定係先得㗎
我唔係話你必定錯啊
但你明明唔係局內人
你點會知真相姐
冰35萬
9896 33萬
你呢番說話同返果位巴打講都得我見佢講啲佢覺得嘅嘢我咪覆返啲我覺得嘅嘢囉,事實大家都唔知靠估,咁不如睇返啲大家真正係廣告片同igpo有幾多好過
佢:演唱會咁咩(係一個疑問?不同意你但不確定的)
你:就係會咁(勁firm)

邊有得同你比
講左follower唔係唯一準則
實際9896貴好多
點解係都要自取其辱呢.......
段野後面咪打咗兩句問返呢個唔通都要收錢*咩*囉,都唔知針撚住做乜鳩
上冷笑話個價同9896求其出個ig story已經「差幾倍」

冰35萬》9896 33萬

9896做開大brand係「應該」貴啲
同埋試當真接廣告嘅渠道都「應該」好過其他台

係,你講得好啱
我話你講野未確定就好firm講
你叫我話埋佢
我解釋返佢都冇好firm講
之後你同我講你都試過唔firm
回應你就係針
點溝通啊
條友好笑就好笑在將自己覺得嘅嘢講到係事實咁
然後仲話要笑鳩其他人呀
一係你就話其實你係試當真幕後之一
知道哂所有行內實價, (仲要知道埋小薯茄收幾多....)
唔係嘅話就收皮啦

再者, 成個台冇乜廣告
要靠9896 嚟遮醜已經好撚肉酸
咩我都試過唔firm啫,成段野黎架大佬,係你自己特登抽頭一句黎講,我就真係唔知點同你溝通啦
一直覺得小薯茄呢part落力啲做其實啲幕前會多好多機會
我反而覺得佢以為自己好串先好笑
點解可以覺得無point地講D難聽說話會傷害到人同好型咁
無撚柒啦
上冷笑話同ig出post出story兩個性質已經差好遠 就算係阿冰自己ig story收個價都高過冷笑話好多 更唔洗講9896個價本身再貴過阿冰
唔識行情係要拎住follower黎jer
講完又當睇唔到 柒少陣
其實試當真係恒生廣告代言人嚟㗎我唔知實價啦,但一定唔會係普通yt/ig廣告片價,洗唔洗靠9896一個遮醜
阿冰呢d sell下文青野,靚妹野仲ok
一上大場面 化行妝set行個頭 根本唔見得人,又著唔起人地d裝束
「上冷笑話個價同9896求其出個ig story已經差幾倍」
「上冷笑話同ig出post出story兩個性質已經差好遠」
你係咪開始失心瘋,由始至終得你將兩樣野比較
之後自己話性質差好遠救命
精神分裂

不如你直接post行內資料出嚟啦
你知咁多嘢

你現實係咪好無自信嘅人
唔加D粗言穢語好似講唔到野咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞