試當真(暫名)[認真試下.試下認真] (67) 泰妹快閃北海道的聖誕禮物

1001 回覆
36 Like 175 Dislike
自己追post啦
講講下廣告收入就有人拎小薯茄啲片好多嘉賓黎講
個campaign完咗啦
Wow
完全一句都唔回應
講其他野
會唔會太弱

「講講下廣告收入就有人拎小薯茄啲片好多嘉賓黎講」
其他人講咩關我鬼事
襟落去我見已經冇哂試當真嘅嘢
入到去個banner咪有佢地3個
代言就應該未完 仲係“啟動「試下MODE」“
要回應啲咩
上面有人錯誤咁比較兩個台啲收入
我一直都係回應緊佢
你就唔知插把口埋黎講follower定點
講左幾次follower多唔等於收貴啲又唔理
仲未回應夠?
要貼晒所有一線藝人ig價位出黎先識停?
可以啊
請貼
在線等
Ben10(精神分裂)
前排牙石仲賣緊恒生野同埋仲未講世界盃推廣,出左十幾條片作埋主題曲呢個job都唔知值幾多錢啦
now出手好似出名低喎
恒生代言人應該收得多嘅, 不過都上年5月接嘅代言嚟啦
呢獲野我撐陳三
試當真要變返之前咁就要聽佢講
事實黎
嘩大佬你冇亂9咁撐
你知你自己咩料啦…

====================
(今次冇金剛棒)

有殼的小龜頭 #276068
原名:我就扑你

Haters言論間中都會少少可取帶嚟反思
呢啲撚屌PR五毛狗嘩眾取寵
一向以操控網絡輿論為榮
甚至以搏取他人反擊陷入泥漿為樂
齊警惕 0回應
建議直接Block臭!
Don’t make stupid people famous!!!

*暫時唔再po金剛棒,請善用起底功能。

https://lih.kg/xaOksbX
如果個台真係冇廣告費冇view都可以請多十尻幾人咁即係有其他財路啦你反而幫佢驚
Nft嗎?
就當係nft咁又點,佢呃返嚟咩啲錢?
不要誤會
我怕又有人話有金主炸
Nft冇問題啊(雖然唔太覺得對channel好)
https://youtu.be/4pnoKT9EFBA
試音片《毒舌大眾》|試當真
1月18日
彩色 | 2023 | #輿論、#爭議、#人性 | 粵語 | 中文字幕 | 1’47 |

簡介:

今日,呢一度,Everything is toxic!我們保持毒舌,唔需要理由!

聲演:
@official_sochiho
@official_huiyin
@ernest_pch
@jackygoodog
@krisssica
@ngaionchi_kathy

試音素材:《毒舌大狀》(A Guilty Conscience, 2023)
泰妹算幾多業配
唔錯唔錯
不過街客唔會同你分得咁清呀嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞