試當真(暫名)[認真試下.試下認真] (67) 泰妹快閃北海道的聖誕禮物

1001 回覆
36 Like 175 Dislike
未開始game前還不錯
隻game太長太悶
Stone幾好戲
J好有喜感
四五個月都仲係校花校草,510角色阿慈做嘅話會好fit。呢壇嘢唔止捧唔到新人 咁嘅打法仲令channel走下坡,有咁多令其他channel都羨慕嘅幕前,粒粒皆星吸引觀眾。但呢啲部署真係睇唔透。 收爐 過埋個新年希望有新氣象
最初嘅試當真條條片都佳作出親都好期待
然後偶有佳作變咗抱住期望去試伏
直到今日已經唔係即出即睇
好懷念頭一年嘅幸福
睇上面啲留言仲好笑過條片,喜劇之王張栢芝咁,格硬借位搵啲地方話條片正
而家成日伏 用1.5倍速睇
啲食物太多正常嘢唔夠騎呢
最好笑嘅粟米片牛奶,又話係湯底 點知係就咁飲
btw 條片好似太過刻意玩3色台啲萬年bgm
內容都幾無聊下,我仲笑得出係因為ca石做得唔錯咋
真係真係
本身以為係真玩
連對家都笑佢兩款湯底
點知分開當甜品咁食

可能睇得多歡樂馬介休,以為呢啲遊戲一樣咁痴線
都同意
見到粟米牛奶可就就咁飲唔駛落做湯底真係冇哂意思
同埋真係太多正常食物

Ca石做得幾入戲所以救番唔少
但正露丸果度本身好好笑不過竟然可以skip就冇乜意思
下次個game係咪要強制一鑊熟,
然後set啲功能牌比佢哋抽?
例如係:
一張係啲嘢食可以唔駛一鑊熟,
一張係幫對方排啲嘢食落鑊嘅先後次序/邊樣嘢一定要落先
如果啲食材地獄啲之後要溝埋一齊食,咁條片510就係MVP黎,諗下佢個呆樣食地獄嘢一定好好笑,而家突顯唔到佢嘅綜藝感,其實係導演問題
但我覺得好睇過條現場環境安全先,起碼開頭嗰段小劇場ok
試下睇左先
同你一樣,之前失望太多次,睇完一條新片諗住呢個星期都悶悶地
下個星期又整條亂黎既試乜都得,完全冇曬期望
今日條片悶到冇野做先開返黎快速睇完
以前佢地都講過,youtube好處就係呢條衰左,下條可以即刻睇下有咩改善
但真係好耐未試過睇到條片,心諗嘩咁撚好睇,睇多幾次先,對上一條我諗已經係《對面那位》
唔係話咩比壓力佢地,驚佢地執柒乜乜乜,而係覺得好可惜,出唔返啲好amazing既片,我純粹想睇啲好撚正既片
而家真係一兩個月先有一條真係吸引到會重睇嘅片
揭尾故都好睇丫,有以前嘅水準
唔玩正露丸,玩啲正常食得又奇奇怪怪,例子雞子呢啲,已經夠好睇而家玩完唔洗食又分開煮

點心麵本身以為要落去煮完再食
我都期待緊有雞子竟然冇
玩得呢啲綜藝就放啲啦
到而家仲盲撐呢個垃圾channel既人
同迷鏡班傻9有乜分別,好似入左邪教咁
希望快d執柒左佢啦
換牙慈搶晒fo,咁點捧老闆娘ca姐
睇左兩分幾鐘頂唔順熄鬼左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞