試當真(暫名)[認真試下.試下認真] (67) 泰妹快閃北海道的聖誕禮物

1001 回覆
36 Like 175 Dislike
同意Nat係最附合校花設定
但我投咗510
我投票嗰陣已經無當係選校花校草
其實純粹得閒想去咪去,食餐飯啫唔代表乜katherine十強都唔係都有份啦,如果有份=大把機會,佔一席位,咁點排未輪到佢啦
點會邊個得閒就邊個去?咪玩啦,阿康溫書唔得閒去都留咗位俾佢
屌你發現你真係鍾意諗好多野之前夢拍條試乜都得出果幾秒+上謝票場又吹到夢將來大把機會,點會無啦啦叫佢嚟拍片呀一定會捧佢啦,咁而家夢冇份食係咪又變返收皮
同埋你都識講lolly talk有份咁證明根本有冇份代表咩囉,除非你想吹會簽佢哋
Nat係最符合
但演技、綜藝、急才相比其他花好似較為一般
都好難諗到佢拍乜可以sell到佢
nat就咁好似kol咁樣run ig都已經可以獨當一面
究竟試當真點
亦都暫時都只可以好似kol咁樣run ig
群戲
https://youtu.be/7ASkCz74d6o
試映劇場《YesYesYes》|試當真
2月9日
彩色 | 2023| #Yes、#群戲、#激勵演說家 粵語 | 中文字幕 | 5’35

故事簡介:
激勵演說家使出混身解數激勵學員,Yes!

演出:
蘇致豪@official_sochiho
游學修@neoyau19
潘忠孝@ernest_pch
吳兆麟@nerororo
Ellen @gowyi
Wing@wing_chan_
gordon @_gordon.clw_
貓工友@catworker.chen
FOMOs!
笑到仆街
豪哥真係好撚癲
豪哥導演?
依條掂喎!!
久違了嘅好片
睇到後面個feel係「我究竟睇咗啲咩」
jomud9無啦啦又改title?
咁都要整返個吸引到人既title既
btw呢條片真係好撚正
屌你無啦啦飛上天笑到仆街
點解得nero全朵
豪同修搶晒fo
唔係重睇多次都唔記得有Ernest
但其實Ernest都做得好好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞