試當真(暫名)[認真試下.試下認真] (67) 泰妹快閃北海道的聖誕禮物

1001 回覆
36 Like 175 Dislike

呢個係嘅 有kayan喺度都頂人成個台
不過其他方面同全盛比應該跌唔少
阿冰follower多過9896
上面已經講過一次
一下爆紅既channel唔存在咩全唔全盛
要佢keep住係爆紅個下既成績都係唔現實
follewer多就貴啲咩
你依家就緊係可以咁講
問題係一年前搞完show如日方中邊個估到下年會跌咁多
之後搞nft擴張都擺明係睇好個勢會繼續升
有機wow
佢超級大好友黎
唔需要太認真
大家不如諗下有咩方向可以重回正軌好過
佢哋有Mon post
好過一味欺騙現在無問題,只係技術調整
其實唔洗方向,只要阿修一人專政 摒棄放任創作,五皇以外嘅人拍片 以類似揭尾故 Casper修合作方式。
咁只係解決當下
治標唔治本
阿修講過拍電影始終係第一
佢下次有戲開咪又loop過

同埋阿修唔係神,唔會無時無刻都有橋,總會爆廠

反而有一點想講
大家覺唔覺得以channel人數來說,產出數量好唔合乎比例
開台頭兩個月都係佢一條友瘋狂輸出仲要一周四片,因為豪腎撞正無限斜棟出crew。

請咁多人都無橋都無法,最奇怪係試當真又唔係請唔起行內人。

左起
豪哥,爺爺(sor),賢,Ernst,慈,Yanny,Ca,麗英
但其實起碼請到Nero Ellen 阿杜 阿忠呢班有喺行內打滾都已經好好
呢頭講完
果頭就又比較開畫票房啦
交學費
你地呢啲教父口吻真係好屈
強烈推薦修開個節目係跟你地呢到啲教學去 run channel 睇下拍兩集會上神枱定執笠
其實人哋電影都拍埋
你條友真係好撚顛
老老柒柒
去到2023仲有咁多人喺連登討論試當真片嘅質素同埋傾下或者可以點改善
直情係好事嚟啦
唔撚駛個個都好似你咁
乜撚都要全面唱好
Channel如日方中乜撚問題都冇
咁就真係一言堂同埋完全唔理現實
教父同討論兩樣野黎
你地正常討論片既質素我幾時有插過嘴
但捽view 屌佢請人 交學費 廣告收入
講真呢啲你地識閪咩
唔識仲要用埋啲老屎忽口吻 好撚柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞