試當真(暫名)[認真試下.試下認真] (67) 泰妹快閃北海道的聖誕禮物

1001 回覆
36 Like 175 Dislike
都話係柒win贏
幾好 起碼見thumbnail知有咩人
咁樣玩揭尾故仲好睇
今晚謝票場幾好呀氣氛觀看人數去返2100,點解呢到咁靜?
出哂去玩
利申:唔記得咗今晚有謝票場
黎緊改逢星期日晚謝票
因為連登好少眾
moon唔識玩揭尾故喎
淨係可以答係同唔係
佢巴不得自己講哂出嚟咁
佢比埋提示,大家都估咁耐,佢唔比提示,真係有排都未完到
我講玩買大開細個時
但呀moon算係咁
識玩個啲就聽過
唔識玩好似呀修豪哥個啲唔會諗到啲咁唔make sense嘅嘢有排玩
無諗過火柴揭尾故咁經典
咁咁多人未玩過
點講呢
大約要好似修仔咁先得
錯方向咪話冇關係
適當時候話呢個方向近
Moon果隻唔係俾tips
係想自己講哂出嚟咁滯
https://youtu.be/Mjfg-paQd1Q
試乜都得《第二屆試當真Secret Angel》 |試當真
1月4日
彩色 | 2023 | #天使、#福音、#社會 | 粵語 | 中文字幕 | 29’ |

故事簡介:
聖誕節,試當真又進行Secret Angel的遊戲了 !!!

主演:

游學修 @neoyau19
許賢 @official_huiyin
蘇致豪 @official_sochiho
林家熙 @locker_94
陳苡臻 @krisssica
倪安慈 @ngaionchi_kathy
吳家忻 @kayan9896
潘宗孝 @ernest_pch
唐浩然 @jackygoodog
510 @skuu.i
Stone @lam__tsz_fung
試當真仝人
Thumbnail
ig碰瓷條片抽得快 又剪得好 繼續改善 網絡sense翻翻嚟#[s
實情係呢啲sense真係唔係人人有
channel可摸取多一個修仔出嚟幫手大小事項

好似除夕夜揭尾故咁
casper係有最初idea
但係點令到個故事真係work, 對白合理啲, 同埋角色人性化啲
都係要靠修仔modify
佢唔搞擴展 專心channel已經ok
佢地有講話呢年係唔搞咁多嘢, 專心番Channel
希望係真
成村校花校草排緊隊,修段估唔會放養唔理卦
開幾個新節目俾佢哋玩已經夠塞爆一年
咪當真
新節目又可以順手併埋入嚟fulfill每日一片,好過開子channel
起碼一半唔繼續啦,尤其是班仔,都係得閒做吓嘉賓算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞