試當真(暫名)[認真試下.試下認真] (67) 泰妹快閃北海道的聖誕禮物

1001 回覆
36 Like 175 Dislike
修都公開叫許腎放大假你仲想點?
依家真係折墮咩
請埋一班足球熱愛好者
搞乜春
長期吃喝玩樂
其實呢班人啲質素都幾偏低
之前有個喺東方到作歌
人多咗質素下降代表呢班人嘅質素真係低喎
一姐正到
上年冇一條俾人話質素低嘅劇場
係你所講嘅足球熱愛好者寫嘅
關咩戀情事你自己睇下修ig 官宣同生日po幾多like留言先啦,仲多過9896佢地,真係影響到人氣會咁多人支持?ca人氣跌左係因為佢本身仲依賴緊劇場去吸人氣,而家劇場views唔好,佢又幾個月先有一條劇場拍先係死症,9896做歌手多好多機會登台,本身性格又世界女過ca咪冇受影響愈升愈有,唔好成日聽d痴線佬9up影響埋自己啦
成個濕鳩財演咁,亂套啲理由解釋。
成個試當真就係知道老闆娘個形象唔好,先收埋佢俾佢出鏡。出事之後嗰幾個月已經極少出現喺謝票,劇場冇佢係唔想佢出現佗衰view數,整臭個台。
佢唔係老闆條女嘅話,一早俾公司炒咗喇。

試當真都成2年,仲可以未醒,反試當真就痴線
你繼續科水啦傻仔
根本足球片就吸唔到觀眾,已經唔係社唔社會責任問題,係腎自己想推廣足球
公開戀情之後高views嘅劇場都有Jessica主演

我殭誤
對面那位
四月官宣之後,ca到而家總共拍咗六條劇場,有四條過二十萬,以下半年數據直情可以叫收視保證,到而家都未有片高views得過對面那位,點撚樣佗衰view數呀on9仔?仲未講ca去jfft開live條片view數排緊佢哋歷年第三
根本足球呢個題材除左比賽外好難吸引到人去睇去追

我自己個個星期都睇波,但非賽事嘅片/節目真係唔會睇

不過推廣還推廣,資源分配要好啲好彩之前now課金,咁許賢都可以拍唔同足球題材
個重點係睇波嘅人會去……睇波,唔睇開波嘅人……心照
其實點解會覺得係因為人,我敢講大部分人都係睇片0理花生,分分鍾有班人連佢地拍緊拖都唔知
啲足球片唔夠試當真
依家只係以試當真嘅channel po一啲坊間都拍到嘅足球片

觀眾想睇劇場試玩毛想笑 唔係啲正經感動嘅訪問片
如果融入到足球落劇場試玩毛 令非球迷都有興趣
好過依家足球片就一定要落球場踢波 訪問球員球迷
太老正唔夠娛樂性話題性,咁多條世界杯片得now譯名嗰條吸引到我睇本身唔睇波 非球迷
同意 譯名嗰條幾搞笑
阿慈學賭波都好好笑
譯名嗰條咪勝在夠試當真
一開頭打機似返開台頭幾條劇場片feel
之後上now度撚保安就似需要錢

去到後面又想打感情牌比個職員解釋條片就開始比人屌
囍 同 我疆 都入臭ca 數? 冇撚嘢呀嘛
咁你不如話逃學威龍咁收得係因為有細龜黃一山

對面那位 明顯係老細落order不計成本要拍得ca姐好好睇睇,公器私用硬sell佢識做戲,拍得好無可口非。
都係
冇追開嘅人點會知佢姣溝老細,亦唔知佢之前撞車毀容,搞到而家一隻眼大一隻眼細
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞