試當真(暫名)[認真試下.試下認真] (67) 泰妹快閃北海道的聖誕禮物

1001 回覆
36 Like 175 Dislike
麻麻咋wo…
期待阿京個訪問多啲,豪哥講到咁勁
STONE做大茄咩料
事實上真係要現場環境安全先救
否則會由一個傷者變兩個
守則咁set係有原因
鍾意呢條片
想知邊個諗橋
有陣時係鍾意睇鳩嘢
要睇係咩環境
打緊仗嘅時候見到有個人瞓喺度噴哂血
無理由仲要考慮自己安唔安全
一定係救人先

就算係咁安全嘅香港
喺條街都可以成日有突發事件發生
規矩要特登講句安全先救人
咩又係形式化咁自己呃自己
睇你有幾想救果條友架姐, 唔識的咪安全先救, 自己仔女就核爆都救架啦
修仔捧新人不二法則:愈少對白愈好
修仔捧新人不二法則:愈少對白愈好
51O
510啲演技同埋懶音
聽佢講對白有啲辛苦
要再下多啲苦功, 做多啲配角先
皮已收
事實你未明段片想講咩
明明校花校草最好睇嗰段就係最後配返豪腎佢地以老帶新
點解依家又會變返一堆花草擔正+個ld發就算

咁快推510擔正盞送佢去死
同埋佢都已經係係校花冠軍 搵佢做thumbnail都係咁嘅成績 咁要諗下其他咁多位花草係咪都值得投資落去
好似何求咁開頭啲黐脷筋已經好趕客
越請越多人views數反而keep住跌
願聞其詳
---------
其實我都未梳理清楚
明知唔安全點嗌得出安全嘅0
喺最後講現場環境安全係出於咩動機?唔想爸b擔心?

究竟成條片係從一而終咁點明「現場環境安全」只係流於形式(片尾環境唔安全照救),抑或最後嘗試緊幫呢句/講呢句嘅人辯護,其實佢哋點會唔知現場咩情況,呢句只係講俾外人聽之類
應該係你未明我想講咩
我係講緊
現場環境安全先救的原因
唔係
叫現場環境安全先救的原因

正式救人時係唔洗叫出聲
考試先要
嗌出嚟係考試時先要
唔係考官唔會知你記唔記得e點,俾唔到分
現實上緊係唔洗叫出黎
可能今次條片個編劇誤會左真實都要叫
或佢重點係探討緊你永遠唔會知幾時係安全
現場環境安全只係笑點
校花校草final果陣5條片都知唔收得
再加上成班花草做戲真係唔好睇
但仍然都係要大堆頭放曬佢地落去
雖然條片係sell idea唔係非常focus演技
但見到成班花草再加幕後果種演法,真係麻麻地
又話呀修返左黎會審片先出
Agger
睇佢做戲真係少辛苦,好出戲
綜藝直播做下效果已經幾好
不過做唔做演員又唔係佢話事既,可能係幕後搵佢演,錯不在佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞