試當真(暫名)[認真試下.試下認真] (67) 泰妹快閃北海道的聖誕禮物

1001 回覆
36 Like 175 Dislike
女團好難,女團除非你真係好專業又要唱得跳得,試當真邊有咁多資源培訓,搞好劇場片已經好好
睇你同邊d團比,就算kpop都唔係個個唱得跳得
比佢地曝光先姐
點睇都係比機會冠軍同自家藝人先
比機會佢地賺住人氣先都好過無
遲下再有擔正就會好睇
我覺得點解唱舊歌,可能舊歌比較識唱,同埋有效果好多,唔洗好認真咁唱,唱新歌除非你好識唱,唔係就冇咩特別
尋晚未宣布課金點歌之前已經勁多人點三分甜
然後佢哋一路唱舊歌一路有人chat room表不滿
我明你有好多建議,呀修有佢既想法或者考量,呀修唔跟你可能有好多原因,點解你就覺得佢一定係為鬥氣呢,你咪等佢慢慢改下LIVE內容,氣氛,主持又好,你屌盲撐唔係問題,,你又唔好地圖炮打晒全部人,呢到大家都有好多覺得有唔好地方,唔認同你觀點,你又唔洗踩低人,抬高自己
你出到黎,原來唔得既,實比人插到仆街,你睇連登風氣就知
佢地開頭冇插歌環節,大家都係跟返點左既歌,跟住唱落去,係後尾先話價高者先插播
女幕前爭餐死
Ca慈yanny出面未有穩定曝光
校花仲有頭五shadow natalie未出

反而草嗰邊何求jay康應該會幾多機會
何以見得草會多d機會?

做kol, 藝人都係女著數d
你睇得咁辛苦不如試下唔好睇

唔好咁執着,人生重有好多美好事值得你追求,唔好難為自己
你講嘅嘢獨立睇冇錯
但都要睇返個台嘅實際情況
就係班男幕前忙過女幕前好多
而且啲劇本都係男角色居多
我錯,我誤解你抬高自己,咁你地圖炮有咩意思,唔認同你觀點就係狗仔,即係我同你講仲睇試當真D人都係狗仔黎(包括你)你點睇,你係咪都認同自己都係狗仔黎
佢可能真係好愛試當真,佢係好多建議,可能佢之前一片好心比盲撐當HATER,心有不憤,你屌盲撐唔緊要,你唔好當唔認同你觀點就係盲撐先得架,我又唔覺得呢到既人好盲撐,大家都有屌唔好地方,唔認同都可以理性討論啫
所以我建議佢試下放低,唔好睇

咁樣會開心d
都係要修仔出馬
開年飯戲攻心計 唔駛24小時就10萬views
到真係出團
個standard又唔同哂架啦
而家咁玩玩吓梗係好睇架
齊晒腳都關事既
巴打可以慳返啖氣
到你真係拗贏佢又會講第二樣,唔會有完嘅一日
本身條片都要OK先得嘅
勁鍾意Yanny, caca同阿慈嘅演繹
好似修仔喺畢業禮啲訪問9up過
組男定女團,但係拍嘢
非唱歌跳舞走向

如果真係組男/女團唱歌跳舞
一係訓練有數先出
一係好似Finally 玩9玩到極致
睇吓泰妹條聖誕歌食幾多負皮就知
一話正式出道條bar即刻唔同哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞