試當真(暫名)[認真試下.試下認真] (67) 泰妹快閃北海道的聖誕禮物

1001 回覆
36 Like 175 Dislike
試當真都係抽水出色 新片簡簡單單但笑得出聲
今次啲message 咁直接嘅?
https://youtu.be/V5c-zylpcE8
【EP2】《葵興森林》| 試當真對談錄
1月21日
彩色 | 2023| #radio 、#talkshow 、#weekly | 粵語 | 中文字幕 | 2’’10’’04’’ |
⭐每集「試當真對談錄」只會公開一星期,其後將設為「認真毛」會員片⭐

EP2《葵興森林》
林京賢 @phaedruslam
盧嘉誼 @gowyi
蘇致豪 @official_sochiho
許賢 @official_huiyin
火柴 @matchachet
趙宗發 @ld_fat
陳穎賢 @wing_chan_

現場文字紀錄:黃桂桂
現場錄音:Why
Project manager: Charlie
冇貨到要刮返啲倉底錄音出來當片出
拍片啲嘢明明嗰周嘅live已經講過,又loop多次
試當真仲有冇羞恥心
鬧Mirror跳舞唔齊、唱Live難聽、拍劇唔修身淨係掛住食
呢幾樣都唔算係毒舌啦講緊事實姐
唔算
但之後再落話鏡仔係「亞洲第一柒」算係幾毒舌
三哥有料
小妹我都已經好耐無睇試當真
見你咁有心分析
得閒睇返先
咁人地已經好努力嘛
阿慈依家連謝票主持都比校花做埋
希望嚟緊會有新定位啦
上年熊館仲深刻過佢喺試當真做嘅咁多嘢
又話po哂一線藝人ig價位嘅
去咗邊呀
最好po埋隔離台同試當真一年嘅實際收入
等大家可以評一評
丫仲有
po埋試當真養幾多人, 隔離台養幾多人, 支出如何
唔係淨講收入都冇咩意思
會唔會犯鏡安法㗎
佢點會有丫
有一早post左啦
慣性動作:
消失一陣
之後再吠過
加「」公仔同頭尾加粗口
然後覺得自己好串
又係你條冚家剷
邊個撐都唔關事
最緊要遊學修有睇,你越屌佢,佢就越硬頸唔肯改,越唔肯改就越多人屌佢
不過都係限網上屌,佢身邊或者公司啲人冇人夠膽屌,你睇《Channel需要乜》就知,修哥個閪老細格面前,大家避重就輕,客客氣氣咁,個氣氛根本冇人諗住講真話,個個心諗:Channel最需要遊學修摺埋唔好出現。。
疑問反問都唔識 小學畢業未
用下腦諗下邊啲野po得出黎邊啲唔得啦
講個大概觀念出黎 費事你地成班0識個市場既人圍係到柒 唔信咪當我鳩噏 我有撚所謂咩
如果你冇所謂又點會回啊
反問同疑問係兩種修詞手法,點樣在一句句子兩樣一齊出現啊,不如讀下書先啦,仲好意思講小學畢業未救命
不過你精神分裂,可能真係得
講咁多反問疑問做咩丫,講一句其實你冇價位,之前吹架炸咪得囉
一班0識同一個「差幾倍」「應該」「大概觀念」,算把啦你
一係你就認係試當真幕後成員
一係就收皮啦
就算係Marketing agency知哂佢地嘅"報價/市價"咁又點
你撚知人地收入同支出咩
喺度扮大支嘢, 笑撚死
就算你係試當真幕後成員
你都唔撚知哂公司收入支出
更莫講話知道埋隔離收入同支出啦
佢9up啦 一時又話冷笑話嗰啲係合作嘉賓嚟冇收入
一時又話kayan出個story貴冷笑話幾倍
死忠係咪淨返啲啲捉字位可以發洩下鬧下人
屌channel啲片廢嘅又唔敢駁
你睇清楚先啦
一直有講唔好嘅地方
咪打稻草人,好低手
識甩p就唔駛跟你搵食啦三先生
俾個機會小妹
呢排太悶放假無嘢做無旅行去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞