試當真(暫名)[認真試下.試下認真] (67) 泰妹快閃北海道的聖誕禮物

1001 回覆
36 Like 175 Dislike
Channel需要乜咪講左
而家佢地想拍乜就拍乜
你究竟同緊幾時比?年頭啲劇場到今日都冇幾多條過300k,大部分都100k,就算讚到傻嗰啲都係200k,例如對面那位,連uber爸爸都唔夠300k

根本就得試玩毛會過500k,劇場得一條我彊一條去到400k,就算係花草5片全部都100k到200k完全係正常水平,我真係唔知你同緊幾時比,就算fh多200k訂閱普通片都係 200到300k,一樣係娛樂向先過到500k,而試當真本身就唔focus喺娛樂向片我唔知你尻up緊咩
但依家劇場同試乜都得比例係1:1
琴日聽歌片 pokemon secret angel都係幕後多過幕前

Btw睇返數據 琴日聽歌片views數原來幾好
咁高既

琴日條片hea 拍到我都撐唔落....
啲人上網就係鐘意睇呢啲輕輕鬆鬆唔使用腦入戲嘅片
試當真抖音化
可能二創有加乘
唔識一問,係二創邊樣?見comment話搞搞搞?但search左唔係好見可唔可以share link?
唔應該再定義stone 510做花草
佢地係正式幕前
有演出係合情合理
其實好悶
呢到無論係fans定hater
都拎住個view數係到嘈
個個都教父上身用view數佢地拍片run channel
有無諗過佢地其實無你地咁care個view數
如果啲片跌幾萬view佢地就要陪你地一齊恐慌既 咁金剛crew拍幾條都跳撚左樓啦
thanks
學生妹夢B巧正
其實有冇諗過修仔佢地又冇你諗到咁唔care個views數
當然又冇其他人咁誇張跌views就要生要死
不過點都未到唔care囉
之前揭尾故走勢稍稍高過unfriends 修仔都留意到, 講出嚟俾幕前幕後鼓舞下

做yt, run一個咁多staff嘅channel
要養咁多人
唔睇views數咁睇乜
廣告商唔睇你views數咁睇乜

你話一條半條低views梗係由鳩佢
但2022年開始同2021比的確係差唔少
2021果時真係大部份劇場片都可以24小時內到10萬
2022年頭就可能一日多啲, 兩日到先10萬
而家呢.....
修仔真係咁唔care views就唔會要2月出山
話要專心搞返好d劇場先啦
而家唔係一兩條低views 係休漁期後仲未上得返去之前咁
想問下出山消息喺邊度傳出嚟

感性期待重演呀修月但理性認為唔健康
睇嚟阿修以前vlog話自己放手員工都拍到好片嘅願望暫時實現唔到
幾時唔係靠修?
其他人根本冇呢個票房保證
就算槍王13b我殭呢啲拍埋修啲大片度都係差好遠

嗰陣修一個月一兩條片已經夠跑晒成個台嘅數
先有空間比其他人試嘢練嘢

2月修真係揸返旗架話希望提升返劇場去一星期兩條先
唔好再為咗nft單嘢就盲追一日一片搵啲足球片試乜都得塞滿佢就算
唔反對D人係鍾意e d野
但如果睇 e d野,洗嘜睇試當真
有少少做cheap左自己的感覺
間中一兩條好了
最大問題根本係得修先care view數,次次要靠佢出山,救完又比其他人拖低返,做老細請人返嚟唔係減少自己工作,反正仲增加自己工作量
其他人鍾意拍乜就拍乜,完全唔理收唔收得,泰妹唱成姜逼咁ern9都照出,由花草期開始驗證只要條片完全由花草做主導就算修導既風向收視一樣仆直,然後現場環境安全狼少照搵成堆花草演
修頂成個二月唔該其他人認真度下橋啦,我都想讚吓其他人
公道講之前一姐都係票房保證黎,剪接煩惱師,13B,親愛的,粟米片,沒有秋天,係views數差修少少但條條都好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞