試當真(暫名)[認真試下.試下認真] (67) 泰妹快閃北海道的聖誕禮物

1001 回覆
36 Like 175 Dislike
[是日赤口] 標題都要改做有讚冇彈… 睇嚟都真係有資格同《超神經械劫案下》一齊競逐「金話梅」大獎
https://youtu.be/pylv178FYpM
有讚無彈電影會《一人婚禮》feat. 冰&唐|試當真
1月25日
00:17 導演來頭
00:47 杜生大讚演員
2:28 改變影壇的電影
3:38 唐牛進場
但係真心發夢都唔得, 佢之前先話自己係合格線上下
佢地target 都好似係夠入u就得
都有時間嘅 睇阿康有幾多悟性
locker同林婷一齊去荷蘭
入U同5星星差好撚遠
你又知? 你真係游學修?
睇林婷啲post咪知on9
https://youtu.be/KXhx1Bdu-yc
【EP3】《IG朋友(上集)》| 試當真對談錄
1月28日
彩色 | 2023| #radio 、#talkshow 、#weekly | 粵語 | 中文字幕 | 1’’17’’09’’ |
⭐每集「試當真對談錄」只會公開一星期,其後將設為「認真毛」會員片⭐

EP3《IG朋友(上集)》
林京賢 @phaedruslam
游學修 @neoyau19
蘇致豪 @official_sochiho
許賢 @official_huiyin
火柴 @matchachet
搬完studio之後班人好似吃喝玩樂多過咩咁
新年片都出埋都有得捽
創作係咁,有啲人hea住先有靈感有啲人hea完就剩係hea
死磨難磨迫住拍咁咪好似呢幾個月啲片,都唔知拍左咩出黎
relax下有idea先拍仲好啦
邊撚度管理人 睇佢地啲ig story都心照啦
可能大家都鍾意睇佢地吃喝玩樂先咁
係 依家d片好高汁
歸根到底 片好睇既話無人理佢地全力踢波定打乒乓波
不嬲都娛樂先多觀眾㗎啦,爆谷片多人睇定文藝片多人睇先,試玩毛先最多view,影評wfc咩
咁你直接講佢片唔好睇咪得
捽左佢地吃喝玩樂先會有point啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞