試當真(暫名)[認真試下.試下認真] (67) 泰妹快閃北海道的聖誕禮物

1001 回覆
36 Like 175 Dislike
下下要去到直接踩你本業做得差就無面無癮啦
講下觀眾觀感就成班起哂鋼
你觀感姐 唔好屈晒全世界
佢地做到爆晒廠個陣就應份
過年吃喝玩樂就死罪
十足啲閪老闆心態
仲要閪老闆起碼有出糧
你就出把口
公道講句,巴打你好似每次都幾搶口下
佢最撚搶口
平時係搶口,但今次啱喎
上次修仔初一剪片出story好似都有人話佢似屌人唔做嘢
不嬲有人講而家啲片差左我都好認同
洗唔洗搵晒我啲回覆俾你睇
又趕客定點
https://youtu.be/Ht9sOqDnGJo
編劇試當真《輸入中,,,》|試當真
首播日期:2023年1月27日
彩色 | 2023 | #兩性關係、#編劇試當真、#即覆俠 | 粵語 | 中文字幕 | 5’18

故事簡介: 豪仔因為夢中情人的輸入中而虛渡光陰。

演出:
蘇致豪 @official_sochiho
趙君瑜 @___cky___
許賢 @official_huiyin

洗面唔使雙手,只需要一機在手!
全新Foreo LUNA 4 增加咗3大清潔模式同5種按摩手法,
聲波脈動技術幫你洗走面部殘留嘅油脂及污垢!
依家去 https://foreo.se/72jo 揀返份情人節禮物畀你男神/女神啦!
好似冇乜story見過影有返studio
影剩係拍一個有fuel廣告
唔知佢旅行咗幾耐,成日見到post旅行相
今個月編試又係音忍村村民贏
三個老闆拱照Angelina (修琴日應該係剪緊呢條)
最後一幕全部墓碑都係校花但多咗個阿Bi
呢條簡簡單單笑下幾好
真 thumbnail又吸睛
不過原先個劇本應該比修仔大改左
接近改晒
原先個劇本 comment 到有
淨係留咗豪哥一開始諗打咩開場白 同豪哥返錢司唔理人舉手叫佢 兩段
原先係劇本最尾係屌鳩個女仔臭西
依家就改咗係個男仔自己亂諗嘢所以柒咗
咁樣改完有趣味好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞