試當真(暫名)[認真試下.試下認真] (67) 泰妹快閃北海道的聖誕禮物

1001 回覆
36 Like 175 Dislike
caca

Candy ball, 鎂光燈下 caca巧正
修仔好聽過姜老師
今晚夢真係打出身價…
咁快就初二,法蘭基.迪莊,祝你新一年全家頑疾纏身,成世行衰運
啲女團歌全部唔識
但係跟住隔離un, 好cute
但係唔知幾時再見到夢b了
有Angelina,畫面又再靚左
會員live又唱過
是,君瑜靚咗好多
年初一搵佢上節目,打死我都唔信係咁咦上嚟玩吓
咁樣一個shot專登搵佢拍,你覺得係咪俾緊機會佢?
番轉頭loop番個live,夢竟然喺後面同豪哥玩牌九?有冇成熟到咁?
呀夢如果識跳舞應該更加正
珈其係唔係已經走咗?
唔知係咪今晚年初一大家都去左拜年,所以少左係到討論謝票場,今晚謝票場,開頭講返呢個星期D片觀看人場都係大約1200人到,後尾唱歌環節,上到去1800人,我想講觀眾就係想睇大家好HIGH既一面,幕前幕後都好好睇,其實我覺得都好多人鍾意睇呀修做反差野,例如唱今期流行,扮張家輝唱眼睛想旅行,呀修扮呢D真係好好睇雖然連登某部份仲係反修,但我覺得時間會證明呀修一切,呀修可能主要想搞劇場片,但我覺得搞多D LIVE吸引返多D觀眾都係一個KEEP住人氣方法
唱k環節出左ig story
又咁講,三個鐘嘅謝票場只係用咗一個鐘左近就傾完兩條試乜都得+ 試音片
本身少咗劇場已經少咗一堆想聽佢哋傾劇場嘅觀眾(好在依家有對談錄
開頭唱歌都唔係太high ,仲要好多首都流行經典五十年,修都有講佢哋無理個live 純粹想唱歌
係靠N9帶起氣氛同後尾收錢mode 先好睇,修嘅做live 心同收錢心

Btw 君瑜有寫低暖男發,為咗謝票場而做功課,值得一讚
安祖同呀月可以每個星期shift一次做謝票主持,兩個都真係有做功課有睇片,仲各有各好睇,問起野上黎知道發生咩事,唔係之前花草直播咁,都冇人睇試當真啲片,場面一度尷尬
之前睇一週年已經覺得試當真出女團應該會好掂,睇返琴晚ca+慈+angelina+katherine 完全有得諗。老實講派angelina做主持簡直浪費katherine 就主舞
Angelina外型滿分
唱就…
女團黎講外型>唱,同埋琴日聽佢唱冇想像中咁差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞