我是悠二,你問我答,電腦砌機討論 ( 39 ) - Yujihw 重生了 新砌機List 黎緊大量開箱評測文

1001 回覆
33 Like 8 Dislike
係.冇錯
幫問only
佢主要想用到安全3080 錢有得壓低就壓低
Btw 好似都唔錯
盡量壓budget既話其實750w都夠用既cpu唔係太勁既話,fsp hydro s,asus tuf呢啲
1050冇了 得返1200
1050會唔會返貨 我條list都係簡左呢隻
fsp 750w sliver 值唔值得升做corsair rm850e 呢
Gold 加 fully modular
唔會再有

清貨系列黎
悠二係咪已經放棄咗整網上俾八達通...
Rm850e麻麻地
係咪冇得用tap&go
有冇3060ti 嘅list推介?包埋mon

用途睇片,文書做野,機就打下fifa

有冇網係有啲現成list提供?

唔該
我聽日嘗試聯絡多次hkt個邊睇下
當然可以.所有消費券都收.而且除左八達通之外.其他全部都可以網上處理到
咁樣應該已經好夠玩.都齊哂
1 x Intel Core i5-12400F BOX
價錢:$1,430

1 x [10月優惠]Gigabyte B660M DS3H DDR4 Micro-ATX
價錢:$830

2 x KLEVV Bolt X Series 16GB (1x 16GB) DDR4 3200MHz C16
價錢:$780

1 x [10月優惠]Kingston KC3000 Series 1TB M.2 PCIe NVMe 4.0 x4
價錢:$799

1 x [10月優惠]Gigabyte GeForce RTX™ 3060 Ti WINDFORCE OC 8GB GDDR6 (可單買或砌機) (送AMP 900 Mouse Pad)
價錢:$3,199

1 x [優惠]FSP Hydro S Series 650W 80 Plus Silver
價錢:$499

1 x Thermaltake S100 Tempered Glass Micro-ATX - Black (三風扇版本)
價錢:$429

1 x Thermalright AX120 Assassin X 120 Refined SE CPU Air Cooler
價錢:$149

1 x [10月優惠]Gigabyte G24F 24" SS IPS 170Hz 1ms Adaptive-Sync Gaming Monitor
價錢:$1,499

1 x $80 砌機服務,首30天免費上門收機檢查,五年免費自攜保養。
價錢:$80

總計: $9,694
https://www.faroll.com/customize#MzMwNCw0Njc2LDQ4OTMsNDk2MSw1MDcxLDUyNTksNTI1OSw1MjgxLDUzNzQsNTkwMg
G27Q冇架啦

點樣用T&G俾
落完單之後聯絡返我客服付款就可以了
點解嘅,我見家下市面上1600W 80titanium Atx3.0嘅牛唔多
定係1600對一般人嚟講太多
佢果隻好似唔係真 atx 3.0 黎
唔知 2x8 pin 定 3x8pin to 12vhpwr

同埋我官網睇過 thor ii 1200w 都好似有跟依條線

仲有就係太貴 四千尾近五千依個價太癲
想問下玩1080p
係咪唔洗換mon咁滯
我用緊果隻都6年幾
萬一要換有咩推薦
我打機但唔洗最高畫質
22-24‘’
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞