(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區175 新手問野請睇#1

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
有得睇就睇啦
咁你judge人自貼對資訊性而言有咩意思
老實講其實我覺得多啲人貼係好
香港尤其是連登咩都踩咗先,自然冇乜人肯自貼,就算你練到再好,你一po自己,負面批評都一定唔少
相反其實台灣/Reddit 甚至大陸啲健身版都有人會貼自己,大部份人都會欣賞,比正面鼓勵,晉宜都會有啲人問問題

其實今次都算好,其實都有人問問題多啲人貼,多啲人比較自然大家對大眾自然健身嘅程度會清晰啲唔會下下expect人成個ifbb pro先算有操野

https://lih.kg/1030277
諗起依個師兄勁大膽開埋自己樣雖然其實佢可能佢其中一個目的係宣傳下自己channel, 見佢之後有拍片
但其實你見到下面D留言好多都係笑佢
her nose is too big .jpg
想學野
介唔介意講多少少
吓 我見到其他師兄相我覺得好激勵好有用喎
你覺得唔鐘意咪quit囉 要大家就你
仲有我都唔係講緊同資訊有關嘅嘢嫁
真心覺得你好落後 善心咁建議你唔好生仔🙏🏻
Set個目標比自己 大隻到夠膽貼上黎 幾有鼓勵性
師兄有冇po過
第2頁有
我老人痴呆
大家貼完出嚟評下,健美都係欣賞身體姐
唔覺有咩問題
見到人胸大問下佢點操,膊大又問佢有咩心得
咁都唔算討論?
我肚腩大到琴日食咗兩包150克薯片
有無睇個post第一句
Cls,又報警
台灣人勁鍾意上網嘈交之後報警
佢地civil law咩都打訴訟架
有公然侮辱罪 打輸咗就受罰同賠錢

香港common law 訴訟得誹謗似啲
但勁難告得入 同有錢人先玩呢啲
Ordinance得恐嚇同屌公墓員

我打機遇到台仔一定扮台灣人屌柒佢
跟著佢同我講截咗圖錄咗影法庭見
好撚傻閪
真心好撚慘 樣都開埋俾人笑個樣 入面成堆comment都話佢身形冇變化 就算啲批評有建設性 要幾大勇氣先自願夠膽比連登仔笑
扮台仔我都做過
叫佢快啲告我
橫咗咁多都冇變為屌而屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞